Субота, 20.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
23. Сонце гріє, сонце сяє - вся природа воскресає.
смайлик16. Літом і баба сердита на піч.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Економіка



“Укртелеком” підвищує тарифи. З 21 січня більше ніж на 70% підвищать тариф на дзвінки з фіксованої сітки компанії на сітку мобільного зв'язку дочірньої компанії «Укртелекому» — ТОВ «ТриМоб» — з 0,25 грн/хв. до 0,43 грн/хв. (з НДС).

Компанія знизила тариф на міжміські дзвінки з фіксованого на фіксований телефони в робочі дні з 0,48 до 0,43 грн/хв.

Крім того, з 0,96 грн/хв. до 1,2 грн/хв. підвищується тариф на дзвінки з телекомунікаційної сітки фіксованого телефонного зв'язку іншого ... Читати далі »

Читати далі...

Економіка | Просмотров: 1111 | Добавил: Conualis | Дата: 15.01.2013| Теги: | Комментарии (0)


Економічно обґрунтовані комунальні тарифи незабаром подорожчають на третину. Кабмін розглядає можливість підвищення комунальних тарифів до економічно обгрунтованого рівня вже найближчим часом. Згідно розрахунків, наданих уряду Нацкомісією, що здійснює держрегулювання у сфері комунальних послуг, тарифи мають зрости в середньому на третину. Про це у своїй статті для ZN.UA пише оглядач Алла Єрьоменко.

Зокрема, Нацкомісія підрахувала, що тарифи на теплоенергію за середньостатистичну однокімнатну квартиру метражем 32,5 кв. м у порівнянні ... Читати далі »

Читати далі...



Україна – одна з найбідніших європейських держав. Україна за рівнем купівельної спроможності громадян увійшла в дев'ятку найменш заможних європейських держав.

Про це свідчить дослідження міжнародної компанії GFK, яка проаналізувала можливі витрати в 2013 році в 42 європейських країнах.

Аналітики компанії підрахували, що в середньому кожен громадянин з цих держав витратить в 2013 році на оплату товарів і послуг 12,8 тис євро, в той час, як українці та жителі ще восьми держав, серед яких Білорусь і чле ... Читати далі »

Читати далі...



Білоруси вважають Лукашенка винним у кризі. Білоруси покладають відповідальність за кризу в економіці на президента Аляксандра Лукашенка та його уряд. Про це свідчать результати соціологічного дослідження оприлюднені Незалежним інститутом соціально-економічних і політичних досліджень (НСЕПІ).На думку 41% опитаних білорусів, головним винуватцем нинішньої кризи є президент, 39,1% респондентів покладають відповідальність на уряд, 11,5% - на опозицію, 10,9% - на Європу, 7,5% - на Росію.

Білоруські соціоло ... Читати далі »

Читати далі...



Китай залучає $6 млрд на розвиток сільського господарства в Україні. Меморандум про створення Китайсько-українського фонду інвестування в міжнародні проекти співпраці підписаний у Гонконзі. Структура планує залучити до $6 млрд на розвиток сільського господарства в Україні, з них $600 млн – уже наступного року.
«Наша мета – створення фонду, який сприятиме акумуляції фінансових коштів і просуванню проектів і програм із розвитку сільського господарства України, з розширення китайсько-української торгівлі у сфері агропромислової прод ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Субота, 20.04.2024  01:31
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору