Четвер, 25.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
25. Травнева роса краща вівса.
смайлик17. Летить літо, як на крилах.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 ... 15 16 17 18 »

22 грудня в історії України та світу.

Свята:

День енергетика — професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення. Відзначається щорічно 22 грудня.

Свято було встановлено Указом Президії Верховної Ради СРСР від 23 травня 1966 року ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1249 | Добавил: Conualis | Дата: 22.12.2012| Теги:та, 22, світу., грудня, україни, історії">та, 22, світу., грудня, україни, історії | Комментарии (0)


Не сталося як гадалося - Щойно, о 13:11 за київським часом, відбувся т.з. Зимовий Сонцеворот.

Як бачимо вісі балачки про "кінець світу", виявилися лише порожнім звуком пророків-пустозвонів, піар-компанією брехливих підпрємливих прохвостів, яки нажилися на людях із слабкою психікою, що легко піддаються навіюванням.

Від самого початку було зрозуміло, що справді віруючі люди, до якого б вони віросповідання не належали, яким би ... Читати далі »

Читати далі...



Сергій Арбузов та ще одна оздоровча база! Фабрика банкнотного паперу Нацбанку 14 грудня уклала угоду з ТОВ "Архітектурна будівельна компанія «Югма» на проектні роботи з будівництва спортивно-оздоровчої бази НБУ в Житомирській області.

Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Вартість угоди склала 1,4 млн гривень.

Як зазначається у повідомленні, архітектори мають протягом семи місяців розробити проектну документацію для будівництва бази в селі В ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1051 | Добавил: Conualis | Дата: 21.12.2012| Теги:ще, Арбузов, Сергій, одна, оздоровча, та, база!">ще, Арбузов, Сергій, одна, оздоровча, та, база! | Комментарии (0)


У Пакистані вбитий командувач талібів. За повідомленнями з Пакистану, щонайменше троє людей, в тому числі місцевий командувач талібів, були вбиті в результаті вибуху бомби у племінному регіоні, який межує з Афганістаном.

Пакистанські служби безпеки заявляють, що бойовик Маулві Аббас був мішенню бомбового вибуху, який стався біля овочевого ринку в місті Вана в Південному Вазиристані.

Читати далі...

Просмотров: 803 | Добавил: Conualis | Дата: 21.12.2012| Теги:талібів., Командувач, Пакистані, вбитий">талібів., Командувач, Пакистані, вбитий | Комментарии (0)


В Одесі учасники мітингу під мерією вирішили потрапити всередину і пішли на штурм будівлі. Про це повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

У великому залі мерії проходить сесія міськради. Між тим з ранку на Думській площі зібралося близько сотні мітингувальників, серед них більшість - представники ВО "Свобода".

"Як тільки нагородили Руслана Боделана - він став почесним громадянином Одеси, у мерії мітингувальники спробували вдертися в сесі ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1215 | Добавил: Conualis | Дата: 21.12.2012| Теги:Одесі!, мерію, штурмують, свободівці">Одесі!, мерію, штурмують, свободівці | Комментарии (0)


Олег Канівець ( Народний депутат з фракції «Батьківщина» Олег Канівець пропонує вказувати національність у свідоцтві про народження дитини. 

Відповідний документ зареєстрований на сайті Верховної Ради 20 грудня, проте текст документа наразі відсутній.

Як повідомляє «Коммерсант-Украина», ініціатор законопроекту пояснив, що такий підхід є загальноприйнятою європейською практикою.

За словами Канівця, цей документ – не єдина його подібна ініціатив ... Читати далі »

Читати далі...



Найвпливовіші українці за версією журналу У першій трійці найвпливовіших людей України виявилися відразу двоє Януковичів. Рейтинг "200 найвпливовіших українців" склав журнал "Фокус".

Перше місце в списку зайняв президент Віктор Янукович. Подією року для нього видання назвало збереження контролю над Верховною радою і урядом після парламентських виборів.

Слід зазначити також, що в торішньому рейтингу "Фокусу" Віктор Янукович також займав першу позицію.

Другим за впливовістю в кр ... Читати далі »

Читати далі...



Банк

20 грудня банк "Таврика" був занесений до категорії неплатоспроможних, повідомили у Нацбанку.

"У зв'язку із втратою ліквідності, невідповідності діяльності вимогам банківського законодавства України та з метою захисту інтересів вкладників та інших кредиторів ПАТ "Банк "Таврика", 20 грудня 2012 року правлінням НБУ прийняте рішення про віднесення цього банку до категорії неплатоспроможних", - йдеться в повідомленні регулятора.

У зв'язку з таким рішенням, Фонд гарантування вкладів ... Читати далі »

Читати далі...



У Кам’янці-Подільському в гострих суперечках депутати прийняли статут міста.

При цьому:

Голова міської організації ВО "Батьківщина" Сергій Акимович заявив, що зараз в Україні фактично відбувається згортання основ самоврядності, йде централізація влади, прийнято закон про референдуми, яким скасовано таке поняття, як місцевий референдум. Опозиціонери висловлювалися проти, пропонували відкласти затвердження документа та доопрацювати його, наголошували на тому, що громада дуже пасивно поставилася до обговорення проекту. 

Було також зачитано звернення, підпис ... Читати далі »

Читати далі...



FEMEN роздяглися повністю. Активістки жіночого руху FEMEN провели акцію в Єгипті, виступаючи проти шаріатської Конституції.

Цього разу дівчата змінили свій звичайний формат і скандували гасла не топлес, а голяка.

Дві дівчини з FEMEN і єгипетська активістка розписали свої тіла гаслами і, поклавши верхній одяг, поїхали до посольства Єгипту в Стокгольмі, щоб виступити проти шаріатської Конституції в Єгипті.

Там активістки зняли свої пальто і дістали муляжі Біблії, Корану і Тори. Святі книги дівчата взяли ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 996 | Добавил: Conualis | Дата: 21.12.2012| Теги:роздяглися, повністю., Femen">роздяглися, повністю., Femen | Комментарии (0)

Профіль
Четвер, 25.04.2024  11:26
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору