Пятниця, 29.03.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
18. Пізня весна не обдурить.
смайлик19. Не насушиш насіння - сушитимеш голову.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Політика


1 2 3 »

Діда Хасана вбили за наказом прем'єр-міністра Грузії. Вбивство російського кримінального авторитета Діда Хасана замовив прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі. Про це в прямому ефірі ТВі заявив керівник грузинського агентства журналістських розслідувань "Репутація" Гіга Ліпартеліані.

"Діда Хасана вбили тоді, коли Бідзіна Іванішвілі став прем'єр-міністром Грузії. У 2010 році в нього теж стріляли, але не вбили. Тоді це був попереджувальний постріл, а зараз потрапили прямо в голову. Це все пов'язано з новим пра ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1981 | Добавил: Conualis | Дата: 22.01.2013| Теги:прем'єр-міністра, Грузії., Діда, Хасана, Наказом, вбили, за">прем'єр-міністра, Грузії., Діда, Хасана, Наказом, вбили, за | Комментарии (0)


Святковий день у Одесі завершився бійкою свободівців із організацією “Молодежное единство”. Близько півсотні активістів організації «Молодіжний єдність» зібралися сьогодні біля пам'ятника Шевченку, де прихильники «Свободи» планували покласти квіти з нагоди Дня Соборності.

На місці акції присутня велика кількість міліціонерів на чолі із заступником начальника Головного управління МВС України в Одеській області Дмитро Фучеджі, який настійно порекомендував активістам «Молодіжного єдності» завершити акцію, щоб уникнути конфліктів з націоналістами, на щ ... Читати далі »

Читати далі...



ГПУ: захисники Тимошенко не хотіли отримувати повідомлення про підозру її у вбивстві. Захисники екс-прем'єра Юлії Тимошенко Андрій Кожем'якін та Сергій Власенко відмовлялися отримувати повідомлення про підозру її у вбивстві Євгена Щербаня, заявив начальник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Андрій Курись.

"Слідчий у справі про вбивство народного депутата Щербаня в п'ятницю намагався вручити повідомлення про підозру захисникам Тимошенко Кожем'якіну і Власенку. Адвокати відмовилися його отримати. Все це ... Читати далі »

Читати далі...



Шок: молодий російський опозиціонер убив себе, не витримавши зради Батьківщині. Політичний журналіст Олег Кашин виклав у своєму твіттері передсмертну записку опозиціонера Олександра Долматова, який покінчив з собою 17 січня в Роттердамі.

У свою чергу записку Кашин отримав від письменника і політика Сергія Шаргунова, який перебував у квартирі Долматова разом з його матір'ю.

У своїй записці Долматов, звертаючись до матері, просить її сказати в Росії, "що це був нещасний випадок". А також говорить про те, що зрадив.

"Я йду, щ ... Читати далі »

Читати далі...



Нардепи знайшли приховані камери навіть в туалеті Тимошенко. Жінки-народні депутати, що брали участь в акції особистої непокори екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, стверджують, що знайшли в блоці, де перебуває на лікуванні лідер опозиції, приховані камери відеоспостереження.

Як повідомляє «Харків. Коментарі », про це сьогодні на брифінгу в Харкові заявила нардеп від «Батьківщини» Тетяна Слюз.

За її словами, є як відкриті відеокамери, так і приховані, при цьому їх кількість не відповідає раніше названим предста ... Читати далі »

Читати далі...



Мірошниченко: Партія "Свобода "виступає проти надання права усиновлення українських дітей іноземцям. Про це в ході своєї інтернет-конференції сказав депутат Верховної Ради від "Свободи" Ігор Мірошниченко, повідомляють Українські новини.
"Ми вважаємо, що сьогодні потрібен дуже жорсткий контроль, аж до заборони на усиновлення українських дітей іноземцями ... Це сьогодні перетворилося на бізнес .. Ми вважаємо, що про українських дітей, з якихось причин позбавлених батьківського ... Читати далі »

Читати далі...



Азаров: Україна відмовиться від жорсткої монетарної політики. Україна відмовиться від жорсткої монетарної політики протягом 2013 року, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Дефляція нас, безумовно, не радує. Буде вжито низку заходів, які нам дозволять відмовитися від жорсткої монетарної політики, і перейти до помірної інфляції, обумовленої нормальним економічним розвитком", - сказав прем'єр на зустрічі з іноземними інвесторами у Києві, повідомляє агенція Інтерфакс.
За даними Державного комітету статистики, за п ... Читати далі »

Читати далі...



Ахметов звільнив шахтарів - членів незалежного профсоюзу. Міська влада, керівництво шахти, терком галузевої профспілки вугільників всіляко намагаються спотворити і надати нашій акції вигляд жалюгідної хуліганської витівки.

Про стан справ щодо протистояння між незалежною шахтарською профспілкою шахти «Червоний партизан» і компанією ТОВ ДТЕК на сьогоднішній день, розповів у своєму блозі голова профокома Незалежної профспілки міста Свердловська Костянтин Ільченко, передає Цензор.НЕТ.

"З одного боку, нам вдалося ... Читати далі »

Читати далі...



Вчора розібрав усю пошту, пише народний депутат від ВО "Свобода", Ігор Швайка, яка надійшла на моє ім'я до Верховної Ради. Майже половина - це привітання із набуттям статусу народного депутата та з новим роком і Різдвом від абсолютно незнайомих мені людей (починаючи від Януковича, Азарова, спілки вірмен України і закінчуючи депутатами від ПР). Одне запитання - навіщо витрачати купу часу та грошей, щоби вітати геть незнайомих тобі людей. Щоби що? 
Повернуся ... Читати далі »

Читати далі...



Кому вигідне російське громадянство Депардьє? Потроху стихають емоції з приводу нового громадянства Жерара Депардьє, так що можна спробувати проаналізувати казус, а скоріше синдром (так як це системне явище - і я це далі покажу), пов'язаний з тим, що великий актор прийняв громадянство РФ.
З приводу Франції все просто і зрозуміло. Пропоную припинити істерики з приводу того, що це перший дзвіночок розвалу ЄС, показник впливу Кремля на європейську політику і так далі. Все це дурниці. Просто Франсуа Олланд не в ... Читати далі »

Читати далі...


1-10 11-20 21-27
Профіль
Пятниця, 29.03.2024  10:39
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору