Четвер, 28.03.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
15. Ластівки низько літають - дощ обіцяють.
смайлик22. Пізнє цвітіння горобини - на пізню осінь.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Політика


« 1 2 3 »

Ганна Герман про можливий розпуск Ради. Нові парламентські вибори можуть змінити розклад сил у Верховній Раді не на користь опозиції. Так вважає радник Президента Ганна Герман, повідомляє Gazeta.ua.

"Опозиція проводить деструктивну роботу. Вони не знають регламенту, не знають законів. Такий парламент не має майбутнього. Я зрозумію, якщо люди не будуть це толерувати і будуть вимагати розпустити такий парламент. Це ж неможливо так працювати в такій ситуації", - вважає вона.

Герман наголосила, ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1166 | Добавил: Conualis | Дата: 11.01.2013| Теги:розпуск, Можливий, ради., герман, про, Ганна">розпуск, Можливий, ради., герман, про, Ганна | Комментарии (0)


Фракція ВО Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" ставитиме питання про кримінальну відповідальність голови НБУ у зв'язку зі зникненням частини золотовалютних фондів держави, якщо ці факти підтвердяться. Про це під час обговорення питання про звільнення з посади голови НБУ Сергія Арбузова заявив заступник керівника фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Олексій Кайда.
< ... Читати далі »

Читати далі...



Назріває черговий мордобій. Депутати опозиційних фракцій заблокували трибуну українського парламенту в четвер.

Як повідомляє УНІАН, на даний час голова Верховної ради Володимир Рибак оголосив перерву.

Перед блокуванням трибуни голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк оприлюднив вимоги опозиції до парламентської більшості та керівництва парламенту.

Він зазначив, що першою вимогою є включити до порядку денного і розглянути питання про курс України на європейську інтеграц ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1041 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Черговий, мордобій., Назріває">Черговий, мордобій., Назріває | Комментарии (0)


У Верховній Раді. Після прийняття присяги 12 грудня новообрані народні депутати запланували собі аж шість засідань – того ж таки 12-го, а відтак 13, 18 і 25 грудня, а ще 10 та 11 січня.

Могли б збиратися й частіше – але їхня добра воля була на те, аби скоротити собі марудне ходіння "під купол" та пролонгувати свята – від католицького Різдва починаючи та православним закінчуючи.

Втім, річ не тільки у вакаціях. Як зауважив політолог Дмитро Видрін, оскільки незаможних люд ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 957 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Верховній, Раді.">Верховній, Раді. | Комментарии (0)


Мірошниченко в черговий раз погруз у скандалі навколо євреїв. Новообраний народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко знову опинився в центрі скандалу.

Як повідомляє "Київ єврейський", на цей раз "свободівець" запропонував "гнати поганою мітлою" з України нардепа чотирьох скликань, літератора Павла Мовчана.

Політик залишив відповідний коментар під фотографією з альбому медіа-проекту "Київ єврейський", на якій відображені Павло Мовчан та головний редактор видання Елеонора Гройсман. Під фотографією розміще ... Читати далі »

Читати далі...



І знову Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заступився за актора Жерара Депардьє, якого за отримання російського громадянства розкритикували прихильники ВО "Свобода".

Про це Добкін написав у своєму Twitter.

"Свободівські" довбодятли пішли війною на Астерікса. Слави захотіли. Убогі...", - пише Добкін.

Зазначимо, раніше відповідальний "Свободи" за зв'язки з громадськістю Олександр Аронець закликав українців оголосити бойкот Депардьє. ... Читати далі »

Читати далі...



Григорій Перепелиця: Країни, що приєдналися до Митного союзу, втратять суверенітет і стануть суб'єктами Російської Федерації.

Таку думку висловив професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Національного університету імені Тараса Шевченка Григорій Перепелиця в ефірі Українського радіо.

"Росія отримала шанс відтворити себе у новій формі. Це не буде Радянський союз, але це буде Російський союз. Першою формою, першою сходинкою цього є Митний союз. У новій Ро ... Читати далі »

Читати далі...



Одним з визначальних процесів майбутнього України є конфлікт між Сім'єю та надвеликими олігархами.

Про це пише в статті «Війна« Батьків »і« Дітей ». За що будуть битися Ахметов та інші олігархи »директор Центру політичного аналізу« Стратагема »Юрій Романенко.

На його думку, «конфліктна ситуація навколо футбольного клубу« Металіст »відображає глибокі зміни в балансі сил, позначені на парламентських виборах 28 жовтня».

Її суть - внутрішньоелітні ... Читати далі »

Читати далі...



Ізральському екс-міністру Ліберману висунули офіційні звинувачення. Екс-міністра закордонних справ Ізраїлю Авігдора Лібермана офіційно звинуватили у шахрайстві та зловживанні довірою.
Пан Ліберман відкидає всі звинувачення. 
Екс-міністру закидають те, що він допомагав просуватися у кар'єрі ізраїльському дипломату, який надавав йому інформацію про поліцейське розслідування в його справі.
Пан Ліберман пішов у відставку у грудні, твердячи, що хоче обілити своє ім'я. 
Водночас пан Ліберман залишився головою ультра ... Читати далі »

Читати далі...



Олександр Гаврош - Востанні роки Росія проводить гучну агітаційну кампанію за визнання українців Закарпаття окремим від України народом. Для цього скористалися давньою самоназвою всіх українців – «русини», яка ще подекуди зустрічається у цьому краї за Карпатами. Російське телебачення, газети, інтернет в один голос раптово заголосили про «геноцид» русинів Закарпаття. Місцеві лідери, зокрема, одіозний піп Дмитро Сидор навіть їздив до Москви давати прес-конференцію про те, як їх «гнітит ... Читати далі »

Читати далі...


1-10 11-20 21-27
Профіль
Четвер, 28.03.2024  21:24
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору