Пятниця, 29.03.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
17. На теплого Олекси (З0 березня) щука лід хвостом розбиває.
смайлик34. Хто влітку спеки боїться, той зимою не має чим.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Політика


« 1 2 3

Єврейські жінки просять заборонити Тягнибоку називати їх Президент Всеукраїнської громадської організації "Українська незалежна рада єврейських жінок", Елеонора Гройсман розцінює заяви Олега Тягнибока, як образливі, і у зв'язку з цим звернулася до Віктора Януковича з відкритим листом з проханням втрутитися в ситуацію.
"26 грудня з екрану телеканалу Тягнибок заявив, що українці будуть вживати слово "жид" ("жид", "жидівка") для позначення цілої національності. Він також сказав, що ті, хто вважає це образою, можуть йти д ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1275 | Добавил: Conualis | Дата: 28.12.2012| Теги:жидівками., називати, просять, їх, Тягнибоку, заборонити, жінки, Єврейські">жидівками., називати, просять, їх, Тягнибоку, заборонити, жінки, Єврейські | Комментарии (0)


Смолоскипний Марш 2013 у Києві. 1 січня 2013 року Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" проведе традиційний смолоскипний Марш на честь дня народження Провідника української Нації Степана Бандери.

Початок планується о 18-00 біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Марш пройде бульваром Шевченка та Хрещатиком і завершиться мітингом на Майдані Незалежности.

... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1045 | Добавил: Conualis | Дата: 28.12.2012| Теги:2013, Смолоскипний, Києві., марш">2013, Смолоскипний, Києві., марш | Комментарии (0)


Юрій Луценко погодився на операцію з видалення поліпа в кишечнику. Екс-міністр Юрій Луценко погодився на операцію з видалення поліпа в кишечнику. Хірургічне втручання відбудеться на початку січня.
Лікуватися Луценко буде за свій рахунок в київській приватній клініці, розповіла речник "Народної самооборони" Лариса Сарган, пише Сегодня. 
"Операція дуже складна і небезпечна, після неї два тижні потрібно проходити реабілітацію щоб уникнути внутрішніх кровотеч", - сказала Сарган. 
"Мама Юрія Віталійовича в свій час п ... Читати далі »

Читати далі...



Немирю допитали у Генпрокуратурі.

В уряді Тимошенко він був віце-прем'єром і відповідав за євроінтеграцію. Правоохоронці підозрюють, що Немиря займався піаром Тимошенко за кордоном, і сплачував послуги іноземних фахівців з офшорних рахунків. Сам колишній урядовець цю інформацію спростовує. А його адвокат заявляє, що клієнт не мав причетності до офшорки, якою зацікавилися в ГПУ. Як заявляє захисник, сьогоднішній допит був не першим. Слідчі вже викликали екс-чиновника 23 грудня, і спілкувалися із ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1017 | Добавил: Conualis | Дата: 28.12.2012| Теги:допитали, Немирю, Генпрокуратурі.">допитали, Немирю, Генпрокуратурі. | Комментарии (0)


Київські рейдери з допомогою міліції захопили приміщення громадської організації. 16 грудня рейдери захопили приміщення "Козацького Товариства Київщини" (КТК), що розташоване по вулиці Богдана Хмельницького 14 у Києві. "Захопили силою, з допомогою мєнтів", - говорять потерпілі.
"Прийшли, поміняли замки, заблокувалися всередині. Мєнтів було дофіга. Але вони не перешкоджали незаконним діям рейдерів, а якраз навпаки їм сприяли. На наші вимоги запобігти правопорушенням – не реагували. Відмовлялися складати протоколи та приймати заяви. Строїли з с ... Читати далі »

Читати далі...



Івано-Франківського депутата оштрафували за пошкодження майна офісу Партії Регіонів. Івано-Франківський міський суд визнав депутата обласної ради Петра Шкутяка винним у пошкодженні майна офісу обласного осередку та молодіжної організації Партії регіонів. Суд кваліфікував його дії як хуліганство і присудив штраф у розмірі 2000 гривень.
Суд також задовольнив цивільний позов представників Партії регіонів про 10 тисяч гривень відшкодування матеріальних збитків. Шкутяк відшко ... Читати далі »

Читати далі...



Тягнибок про вибори 2015. Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок заявляє, що опозиція має визначатися з єдиним кандидатом на посаду Президента у другому турі виборів. Про це він сказав у ефірі телеканалу ТВі. 
«Зараз ми говоримо про президентські вибори. Тут дуже важливо, щоб опозиція зуміла визначитися на єдиному кандидаті в другому турі», – сказав Тягнибок.
 За його словами, складеться небезпечна ситуація, якщо опозиція одразу виставить лише одного кандидата. «Виборча кампа ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1141 | Добавил: Conualis | Дата: 27.12.2012| Теги:вибори, 2015., Тягнибок, про">вибори, 2015., Тягнибок, про | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-27
Профіль
Пятниця, 29.03.2024  00:24
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору