Середа, 24.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
13. Коли квітень з водою, то травень з травою.
смайлик2. Бджоли раді цвіту - люди літу.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 3 4 5 ... 17 18 »

Великобританія хоче вийти із Євросоюзу. Великобританія може вийти зі складу Євросоюзу, якщо Брюссель не погодиться на зміну формули участі королівства в співтоваристві. Про це йдеться в опублікованих витягах з промови прем'єра Девіда Кемерона, яку той повинен був виголосити сьогодні в Амстердамі.

Планувалося, що в столиці Нідерландів глава британського уряду дасть чітку відповідь на запитання про стосунки його країни з Євросоюзом у найближчі роки. Сам Кемерон називав цю промову, над якою працював ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1064 | Добавил: Conualis | Дата: 18.01.2013| Теги:вийти, Євросоюзу., хоче, із, Великобританія">вийти, Євросоюзу., хоче, із, Великобританія | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 18 січня.

В григоріанському календарі до кінця року залишається 347 днів.

Події:

1535 — іспанський конкістадор Франсіско Пісарро заснував у Перу місто Ліма.
1654 — Переяславська Рада ухвалила рішення щодо приєднання України до Росії.
... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження,свята, бій під Крутами в Україні інші історичні події в світі 16 січня.

В григоріанському календарі до кінця року залишається 349 днів.

Бій під Крутами — бій, що відбувся 16 (29) січня 1918 року на залізничній станції Крути під селищем Крути та поблизу села Пам'ятне, за 130 кілометрів на північний схід від Києва. Цей бій тривав 5 годин між 4-тисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова та ... Читати далі »

Читати далі...



Закордонні паспорти знову в дефіциті. В Україні знову почалися проблеми з видачею закордонних паспортів. Про це повідомили люди, які скаржаться, що з кінця минулого року не можуть отримати нові паспорти.

«Мені і чоловікові потрібно терміново отримати нові закордонні паспорти. Але, звернувшись в паспортний стіл Оболонського району в столиці, дізналися, що заявки на терміновий випуск загранів там не приймають взагалі, а за звичайне оформлення (за місяць) ніяких прогнозів дати не можуть. Цитую спів ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1175 | Добавил: Conualis | Дата: 15.01.2013| Теги:дефіциті., знову, паспорти, Закордонні">дефіциті., знову, паспорти, Закордонні | Комментарии (0)


“Укртелеком” підвищує тарифи. З 21 січня більше ніж на 70% підвищать тариф на дзвінки з фіксованої сітки компанії на сітку мобільного зв'язку дочірньої компанії «Укртелекому» — ТОВ «ТриМоб» — з 0,25 грн/хв. до 0,43 грн/хв. (з НДС).

Компанія знизила тариф на міжміські дзвінки з фіксованого на фіксований телефони в робочі дні з 0,48 до 0,43 грн/хв.

Крім того, з 0,96 грн/хв. до 1,2 грн/хв. підвищується тариф на дзвінки з телекомунікаційної сітки фіксованого телефонного зв'язку іншого ... Читати далі »

Читати далі...

Економіка | Просмотров: 1111 | Добавил: Conualis | Дата: 15.01.2013| Теги: | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 15 січня.

В григоріанському календарі до кінця року залишається 350 днів.

Свята:

День Вікіпедії:

В цей день 2001 року стала доступною перша версія Вікіпедії. Щороку в цей день вікіпедисти різних країн святкують річницю з дня створення Вільної енциклопедії — Вікіпедії. В Ук ... Читати далі »

Читати далі...



Росія відмовиться від онуч до кінця 2013 року. Міністерство оборони Росії відмовиться від онуч як елемента форми військових до кінця 2013 року, заявив голова міністерства Сергій Шойгу у понеділок, 14 січня.
"До кінця 2013 року ми маємо забути слово "онучі", - заявив пін Шойгу. За його словами, для рішення цієї задачі будуть виділені додаткові кошти.
Російська армія вже не один раз намагалась відмовитись від онуч, проте досі не вдалось знайти їм заміну. Вважається, що вони краще підходять для носіння з чоб ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1151 | Добавил: Conualis | Дата: 14.01.2013| Теги:кінця, року., ДО, онуч, Росія, від, відмовиться, 2013">кінця, року., ДО, онуч, Росія, від, відмовиться, 2013 | Комментарии (0)


Безвізовий режим з ЄС стане реальнішим вже через місяць. Народний депутат Петро Порошенко вважає, що Україна зможе підписати угоду про завершення першого етапу безвізового режиму на саміті Україна-ЄС 25 лютого, інформують "Коментарі".

«25 лютого, менше ніж через півтора місяці, Україна повинна отримати рішення про завершення першого етапу безвізового режиму. Завершити етап адаптації зміни в законодавстві і перейти вже до імплементаційного етапу. Тобто, етапу впровадження цього законодавства в практичній сфері реал ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1096 | Добавил: Conualis | Дата: 14.01.2013| Теги:Безвізовий, вже, через, стане, ЄС, місяць., режим, реальнішим">Безвізовий, вже, через, стане, ЄС, місяць., режим, реальнішим | Комментарии (0)


Економічно обґрунтовані комунальні тарифи незабаром подорожчають на третину. Кабмін розглядає можливість підвищення комунальних тарифів до економічно обгрунтованого рівня вже найближчим часом. Згідно розрахунків, наданих уряду Нацкомісією, що здійснює держрегулювання у сфері комунальних послуг, тарифи мають зрости в середньому на третину. Про це у своїй статті для ZN.UA пише оглядач Алла Єрьоменко.

Зокрема, Нацкомісія підрахувала, що тарифи на теплоенергію за середньостатистичну однокімнатну квартиру метражем 32,5 кв. м у порівнянні ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 14 січня.

В григоріанському календарі до кінця року залишається 351 день.

Події:

1506 — У Римі знайшли та перевезли у Ватиканський собор скульптуру «Лаокоон і його сини».
1794 році Елізабет Хог Беннетт з Едома, штат Вірджинія, стала першою американською ж ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Середа, 24.04.2024  04:00
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору