Пятниця, 26.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
35. Якщо птахи в'ють гнізда на сонячному боці дерев - на холодне літо.
смайлик26. Прийде літо - все розмаїте, прийде зима - нічого нема.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Культура



З повагою і любов'ю до своєї нації Володя Парасюк.

Вчора Прем'єр-міністр Яценюк пообіцяв перед всією країною, що всі, хто фінансував тероризм і сепаратизм, будуть відповідати. Тому хочу нагадати, щоб можновладці не забули про ахметова, єфремова і ще багатьох регіоналів і комуністів, які під маскою "Я за мир", давали гроші бандитам, які кожною клітиною свого хворого організму хотіли роз'єднати Україну. Якщо Вам буде мало доказів, раджу звернутись до такого джерела як Facebook, там дуже багато факт ... Читати далі »

Читати далі...

Культура | Просмотров: 2499 | Добавил: zernyatko | Дата: 24.07.2014| Теги:Володя, своєї, любов'ю, ДО, повагою, Парасюк., нації">Володя, своєї, любов'ю, ДО, повагою, Парасюк., нації | Комментарии (0)


Сер Елтон Джон став вдруге татком. 65-річний британський співак Елтон Джон і його цивільний чоловік Девід Ферніш стали батьками вдруге. Стать дитини та інші подробиці не уточнюються.

Раніше повідомлялося, що матір'ю новонародженої дитини може стати та жінка, що виносила для пари їх першу дитину.

"Елтон і Девід люблять цю жінку як сестру і вдячні їй на все життя. Природно, вона отримала гарну винагороду. Але її особистість залишиться в таємниці", - повідомило джерело, близьке до пари. ... Читати далі »

Читати далі...

Культура | Просмотров: 853 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Джон, Сер, став, татком., Елтон, вдруге">Джон, Сер, став, татком., Елтон, вдруге | Комментарии (0)


Американська кіноакадемія визначилася з номінантами на ювілейний Американська Академія Кіномистецтв назвала претендентів на заповітну статуетку премії "Оскар". Імена номінантів оголосили актори Сет МакФерлейн і Емма Стоун.

У всіх основних категоріях - кращий фільм, режисура, акторська гра - побореться фільм режисера Девіда Рассела "Мій хлопець - псих".

Також кіноакадеміків в минулому році очікувано вразили стрічки "Лінкольн", "Знедолені", "Джанго звільнений" і "Ціль номер один".

Примітно, що в категорії "Кра ... Читати далі »

Читати далі...



Бріджит Бардо говорить, що захоплюється Путіним. Відома французька актриса Бріджит Бардо, яка заявила про плани просити надати їй російське громадянство, пояснила свій вибір країни для еміграції тим, що захоплюється президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на газету "Ніс-Матен".

"Я вважаю його (В. Путіна - Gazeta.ua) дуже людяним. Кожного разу, коли я про щось його прошу, він мені допомагає. Він зробив для захисту тварин більше, ніж усі наші президенти", - сказала ак ... Читати далі »

Читати далі...

Культура | Просмотров: 1109 | Добавил: Conualis | Дата: 05.01.2013| Теги:захоплюється, Бріджит, говорить, Бардо, Путіним., що">захоплюється, Бріджит, говорить, Бардо, Путіним., що | Комментарии (0)


Об'єднати Новий рік і Різдво Христове озвучив протодиякон Андрій Кураєв (РПЦ - Росія). Відомий проповідник і місіонер протодиякон Андрій Кураєв пропонує перенести святкування православного Різдва з 7 на 1 січня. Професор Московської духовної академії вважає, що саме в такий спосіб слід підкреслити, з чого саме стартувала "наша ера".

Існуючий порядок він назвав "нелогічним" і "трохи дивним".

Крім того, Кураєв підкреслив, що на даний момент в Росії "основна енергія" йде на святкування Нового року, і на Різдво її "залишається зовсім небага ... Читати далі »

Читати далі...



Зомбування українців російськими зірками шоу-бізу. Українське ТБ при зустрічі Нового року не відрізняється оригінальністю – впродовж років і років вітчизняного глядача годують російськими зірками шоу-бізу, «Блакитними вогниками» з Шабаловки та мюзиклами, здебільшого російського виробництва.

Якщо хтось із любителів ТБ і планував зустрічати 2013-й рік з телевізійним фоном, то мав бути готовий до неприємного сюрпризу – провідні канали країни окупували другосортні продукт північного братнього народу. Українців р ... Читати далі »

Читати далі...



У Росії лунають заклики про Свердловчанам пропонують зустрічати Новий рік без алкоголю. Активісти-тверезники придумали відразу декілька варіантів свята. Новий рік можна зустріти в православному храмі, язичницькій громаді або «клубі тверезості».
Громада, яка сама себе називає родовим поселенням «Радосвєт», розташована під Каменськ-Уральським. Зараз у ній постійно проживає шість сімей, і вже кілька років поселенці запрошують до себе на Новий рік всіх бажаючих. Якщо вірити організаторам свята ... Читати далі »

Читати далі...



Громадяни України проти другої державної мови! Надання російській мові статусу державної підтримує 41 опитаних українців. Водночас понад половина (51%) виступають проти цього. Ще 8% - не визначились.
Про це йдеться у дослідженні, проведеному Соціологічною групою "Рейтинг". 
Як зазначають дослідники, впродовж останніх двох років кількість противників та прихильників двомовності майже рівні. Проте, у 2012 році рівень підтримки надання російській мові статусу державної різко зменшився, особливо у другій ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Пятниця, 26.04.2024  07:52
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору