Понеділок, 29.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
8. Грак прилетів - через місяць зійде сніг.
смайлик22. Пізнє цвітіння горобини - на пізню осінь.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2012 » Грудень » 23



На Україну чекає різке потепління з дощем. У перший день останнього тижня 2012 більша частина території України залишиться під впливом холодного повітря, однак вдень до західних областей почне надходити тепле повітря атлантичного походження, прогнозує Укргідрометцентр.

24 грудня по всій країні, крім південної та східної частини, очікується невеликий сніг, вдень на крайньому заході з дощем, на решті території обійдеться без істотних опадів. На дорогах утворюється ожеледиця.

У вівторок, 25 грудн ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1014 | Добавил: Conualis | Дата: 23.12.2012| Теги:на, Україну, дощем., різке, Потепління, чекає">на, Україну, дощем., різке, Потепління, чекає | Комментарии (0)


Яворівський вийшов із НСПУ. Народний депутат від "Батьківщини", письменник Володимир Яворівський вийшов із Національної спілки письменників.

Про це повідомляється в неділю на сайті депутата.

"Рік тому, за активної підтримки влади, Національну спілку письменників України очолила лояльна до цієї влади група літераторів. До керівних органів Спілки не ввійшли такі знакові письменники як: Р. Іваничук, Марія Матіос, В. Шкляр, Д. Павличко, В. Базилевський, В.Шевчук, А. Курков, А. Крим, ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 999 | Добавил: Conualis | Дата: 23.12.2012| Теги:із, НСПУ., Яворівський, Вийшов">із, НСПУ., Яворівський, Вийшов | Комментарии (0)


Балога про Украіну, Росію та інших. Відносини... Росія досі не змогла змиритися з існуванням незалежної України. Про це сказав народний депутат Віктор Балога.

"У зовнішніх відносинах треба поводитися згідно з цінностями і правилами того полюсу, якого прагнемо досягти", - додав він в інтерв'ю Gazeta.ua

За його словами, якщо ми йдемо в Європу – то потрібно слухати, що нам кажуть у європейських столицях, і виконувати ці настанови. Бо це потрібно не їм, а нам.

"Але з нами не хочуть розмовляти, бо ... Читати далі »

Читати далі...



Україна посіла восьме місце у рейтингу найбільш привабливих для туристів країн. Портал Globe Spots оприлюднив перелік десяти країн, найбільш привабливих для відвідування в 2013 році. Україна займає в ньому восьме місце.

В список увійшли також країни не відомі широкому колу туристів. На думку укладачів рейтингу, у першу чергу бувалим і початківцям туристам варто відвідати Португалію, Мозамбік і Киргизстан. Далі йдуть Панама, Вірменія, Руанда, Куба і Україна. Замикають десятку Малаві і Канада.

Коментуючи "український вибір", Globe ... Читати далі »

Читати далі...



23 грудня на Закарпатті оголошено штормове попередження!!! В Закарпатській області оголошено штормове попередження, повідомляє прес-служба МНС Закарпатської області.

За повідомленням, 23 грудня стовпчик термометра покаже вночі 5-10° нижче нуля, вдень від 5° морозу до 0°, в горах місцями вночі 11-16°, вдень 6-11° морозу.

У зв'язку із очікуваним похолоданням територіальне управління МНС у Закарпатській області закликає всіх мешканців та гостей Закарпаття у період сильних морозів утриматися від ... Читати далі »

Читати далі...



Який транспорт найтепліший? У київському метро можна зігрітися практично відразу: надворі минусова температура, а у вагонах метро вона виявилася 16-17 градусів вище нуля. 

Тепло й на платформах метрополітену, незважаючи на протяги - 19 градусів вище нуля.

... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1255 | Добавил: Conualis | Дата: 23.12.2012| Теги:найтепліший?, Який, транспорт">найтепліший?, Який, транспорт | Комментарии (0)


Комунальники заважають рятувальникам? Через снігопад, який не вщухає із вечора, 21 грудня, рух на більшості столичних доріг знову зупинився. Комунальники знову не встигли вчасно розчистити шляхи, через що в усіх районах утворились 8-бальні затори.

Крім звичайних водіїв не можуть нормально працювати і пожежники-рятувальники. Виною цьому є не лише погода, а комунальники, які не прибирають сніг та автовласники, які через це кидають машини посеред дороги, з'ясували журналісти ТСН. ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 978 | Добавил: Conualis | Дата: 22.12.2012| Теги:заважають, рятувальникам?, комунальники">заважають, рятувальникам?, комунальники | Комментарии (0)


23 грудня в історії України та світу. Події:

1583 — В урочистих умовах Папа Римський Климентій VIII формально прийняв українську православну церкву під свою зверхність. Ця звістка викликала в Україні численні протести і обурення — для широких мас ідея об'єднання всього християнства відступала перед загрозою латинізації і полонізації України
1846 — брати Джордж і Майкл Б ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1049 | Добавил: Conualis | Дата: 22.12.2012| Теги:грудня, історії, та, світу., україни, 23">грудня, історії, та, світу., україни, 23 | Комментарии (0)

Профіль
Понеділок, 29.04.2024  09:20
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору