Неділя, 28.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
24. Сухий березень, теплий квітень, мокрий май-буде.
смайлик20. Не той урожай, що на полі, а той, що в коморі.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2012 » Грудень » 28



Китай залучає $6 млрд на розвиток сільського господарства в Україні. Меморандум про створення Китайсько-українського фонду інвестування в міжнародні проекти співпраці підписаний у Гонконзі. Структура планує залучити до $6 млрд на розвиток сільського господарства в Україні, з них $600 млн – уже наступного року.
«Наша мета – створення фонду, який сприятиме акумуляції фінансових коштів і просуванню проектів і програм із розвитку сільського господарства України, з розширення китайсько-української торгівлі у сфері агропромислової прод ... Читати далі »

Читати далі...

Економіка | Просмотров: 1087 | Добавил: Conualis | Дата: 28.12.2012| Теги:Розвиток, Китай, сільського, господарства, $6, млрд, залучає, Україні., на">Розвиток, Китай, сільського, господарства, $6, млрд, залучає, Україні., на | Комментарии (0)


Зростє чисельність тих, хто визнає подвиг УПА. Чверть опитаних українців підтримують ідею визнати ветеранів ОУН-УПА учасниками боротьби за державну незалежність України, 51% опитаних - не підтримують. Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".
Разом з тим за результатами опитування в порівнянні з 2010 роком, кількість прихильників ідеї зросло з 20 до 23%, а противників зменшилось з 61% до 51%. Також зросла кількість невизначених з даного питання.

... Читати далі »

Читати далі...



Єврейські жінки просять заборонити Тягнибоку називати їх Президент Всеукраїнської громадської організації "Українська незалежна рада єврейських жінок", Елеонора Гройсман розцінює заяви Олега Тягнибока, як образливі, і у зв'язку з цим звернулася до Віктора Януковича з відкритим листом з проханням втрутитися в ситуацію.
"26 грудня з екрану телеканалу Тягнибок заявив, що українці будуть вживати слово "жид" ("жид", "жидівка") для позначення цілої національності. Він також сказав, що ті, хто вважає це образою, можуть йти д ... Читати далі »

Читати далі...



Смолоскипний Марш 2013 у Києві. 1 січня 2013 року Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" проведе традиційний смолоскипний Марш на честь дня народження Провідника української Нації Степана Бандери.

Початок планується о 18-00 біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Марш пройде бульваром Шевченка та Хрещатиком і завершиться мітингом на Майдані Незалежности.

... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1052 | Добавил: Conualis | Дата: 28.12.2012| Теги:2013, Смолоскипний, Києві., марш">2013, Смолоскипний, Києві., марш | Комментарии (0)


В Єнакієво повісився слідчий міського відділення міліції. У Єнакієвому (Донецька область) 21-річний слідчий міського відділення міліції був знайдений повішеним у власній квартирі.
Про це сьогодні, 27 грудня, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.
«За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством», - йдеться в повідомленні.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.1 ст.120 (доведення до самогубства) КК України.
Розслідування проводиться слідчими ... Читати далі »

Читати далі...



Юрій Луценко погодився на операцію з видалення поліпа в кишечнику. Екс-міністр Юрій Луценко погодився на операцію з видалення поліпа в кишечнику. Хірургічне втручання відбудеться на початку січня.
Лікуватися Луценко буде за свій рахунок в київській приватній клініці, розповіла речник "Народної самооборони" Лариса Сарган, пише Сегодня. 
"Операція дуже складна і небезпечна, після неї два тижні потрібно проходити реабілітацію щоб уникнути внутрішніх кровотеч", - сказала Сарган. 
"Мама Юрія Віталійовича в свій час п ... Читати далі »

Читати далі...



Сталася дорожньо-транспортна пригода за участю відомого композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе. На 32 км траси Київ-Обухів близько 18.00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю відомого композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе.
"Рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля "Лексус" поблизу транспортної зупинки "Вінниця" скоїв наїзд на пішохода. 30-літня жінка загинула на місці події, її особа встановлюється", - говориться в повідомленні.
За даними прес-служби прокуратури, розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, п ... Читати далі »

Читати далі...



У Росії лунають заклики про Свердловчанам пропонують зустрічати Новий рік без алкоголю. Активісти-тверезники придумали відразу декілька варіантів свята. Новий рік можна зустріти в православному храмі, язичницькій громаді або «клубі тверезості».
Громада, яка сама себе називає родовим поселенням «Радосвєт», розташована під Каменськ-Уральським. Зараз у ній постійно проживає шість сімей, і вже кілька років поселенці запрошують до себе на Новий рік всіх бажаючих. Якщо вірити організаторам свята ... Читати далі »

Читати далі...



Немирю допитали у Генпрокуратурі.

В уряді Тимошенко він був віце-прем'єром і відповідав за євроінтеграцію. Правоохоронці підозрюють, що Немиря займався піаром Тимошенко за кордоном, і сплачував послуги іноземних фахівців з офшорних рахунків. Сам колишній урядовець цю інформацію спростовує. А його адвокат заявляє, що клієнт не мав причетності до офшорки, якою зацікавилися в ГПУ. Як заявляє захисник, сьогоднішній допит був не першим. Слідчі вже викликали екс-чиновника 23 грудня, і спілкувалися із ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1023 | Добавил: Conualis | Дата: 28.12.2012| Теги:допитали, Немирю, Генпрокуратурі.">допитали, Немирю, Генпрокуратурі. | Комментарии (0)


Київські рейдери з допомогою міліції захопили приміщення громадської організації. 16 грудня рейдери захопили приміщення "Козацького Товариства Київщини" (КТК), що розташоване по вулиці Богдана Хмельницького 14 у Києві. "Захопили силою, з допомогою мєнтів", - говорять потерпілі.
"Прийшли, поміняли замки, заблокувалися всередині. Мєнтів було дофіга. Але вони не перешкоджали незаконним діям рейдерів, а якраз навпаки їм сприяли. На наші вимоги запобігти правопорушенням – не реагували. Відмовлялися складати протоколи та приймати заяви. Строїли з с ... Читати далі »

Читати далі...



Івано-Франківського депутата оштрафували за пошкодження майна офісу Партії Регіонів. Івано-Франківський міський суд визнав депутата обласної ради Петра Шкутяка винним у пошкодженні майна офісу обласного осередку та молодіжної організації Партії регіонів. Суд кваліфікував його дії як хуліганство і присудив штраф у розмірі 2000 гривень.
Суд також задовольнив цивільний позов представників Партії регіонів про 10 тисяч гривень відшкодування матеріальних збитків. Шкутяк відшко ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Неділя, 28.04.2024  18:29
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору