Субота, 27.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
10. До першого грому земля не розмерзається.
смайлик23. Після Олени (3 червня) царствуй зелений, тобто буйнотрав'я.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2013 » Січень » 02



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 3 січня.

Події:

1431 — Бургундський герцог продав за 10 000 франків Жанну Д'Арк, захоплену в полон внаслідок зради, єпископові Кошону, який діяв від імені англійського короля.
1521 — Папа Римський Лев Х відлучив від римо-католицької церкви релігійного реформатора Мартіна Лютера за публікацію 95 те ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1144 | Добавил: Conualis | Дата: 02.01.2013| Теги:січня., смерть, свята., Події, історії, Україна, та, Народження, світ">січня., смерть, свята., Події, історії, Україна, та, Народження, світ | Комментарии (0)


З нового року українцям видадуть біометричні паспорти. Біометричні паспорти в Україні почали діяти з 1 січня 2013 року.

Паспорт міститиме вмонтований чіп із біометричною інформацією: фото людини, відбитки пальців та інформацію про громадянина, що міститься в діючому паспорті. За бажанням в біометричний паспорт може бути включено додаткову інформацію.

Водночас інформація біометричних паспортів вноситься до Єдиного державного демографічного реєстру - це електронна інформаційно-телекомунікаційна система, при ... Читати далі »

Читати далі...



Зомбування українців російськими зірками шоу-бізу. Українське ТБ при зустрічі Нового року не відрізняється оригінальністю – впродовж років і років вітчизняного глядача годують російськими зірками шоу-бізу, «Блакитними вогниками» з Шабаловки та мюзиклами, здебільшого російського виробництва.

Якщо хтось із любителів ТБ і планував зустрічати 2013-й рік з телевізійним фоном, то мав бути готовий до неприємного сюрпризу – провідні канали країни окупували другосортні продукт північного братнього народу. Українців р ... Читати далі »

Читати далі...



День народження Бандери свідомі українці відзначили факельною ходою Хрещатиком, вшанувавши героя. Аналогічні акції пройшли у вівторок у багатьох містах України.
Близько тисячі прихильників всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у факельній ході у столиці з приводу 104-ї річниці лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери.
Увечері у вівторок прихильники "Свободи" зібралися в парку Шевченка і з прапорами та гаслами пройшли центральними вулицями Києва до Майдану Незалежності та провели мітинг на честь чергової річниці з дня ... Читати далі »

Читати далі...



Уго Чавес впав у кому. У будь-який момент може бути прийняте рішення про відключення його від апаратури, яка підтримує життя.
 Нині життя Уго Чавеса підтримується штучно, — пишуть РИА Новости.
Відключення від системи життєзабезпечення фактично означати смерть пацієнта. Інформацію про стан штучної коми поширило іспанське видання, проте офіційні представники властей Венесуели стверджують, що стан Чавеса стабільний і закликають не вірити чуткам про критичний стан здоров'я лідера ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 851 | Добавил: Conualis | Дата: 02.01.2013| Теги:Чавес, УГО, кому., впав">Чавес, УГО, кому., впав | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 2 січня.

Події:

1610 — У Битч'янському замку проходить суд над підручними графині Ельжбет Баторі, племінниці короля Стефана Баторія. Обвинувачені катували й убивали сотні сільських дівчат, аби пані купалася в крові з оздоровчою метою.
1788 — Джорджія стала 4-и ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Субота, 27.04.2024  09:22
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору