Вівторок, 30.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
5. Весняне сонце як дівчини серце.
смайлик11. Діждала Луки (16 червня) - ні хліба, ні муки.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2013 » Січень » 04



І знову Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заступився за актора Жерара Депардьє, якого за отримання російського громадянства розкритикували прихильники ВО "Свобода".

Про це Добкін написав у своєму Twitter.

"Свободівські" довбодятли пішли війною на Астерікса. Слави захотіли. Убогі...", - пише Добкін.

Зазначимо, раніше відповідальний "Свободи" за зв'язки з громадськістю Олександр Аронець закликав українців оголосити бойкот Депардьє. ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1012 | Добавил: Conualis | Дата: 04.01.2013| Теги:довбодятлами., відзначився, свободівців, Добкін, знову, назвавши">довбодятлами., відзначився, свободівців, Добкін, знову, назвавши | Комментарии (0)


На Різдво дороги столиці перетворяться на ковзанку. ДАІ Києва закликає водіїв бути максимально обережними, оскільки у найближчі два дні погіршаться погодні умови.

За прогнозом Гідрометцентру, 5-6 січня в столиці буде похолодання до -3... -5 градусів, можливі опади у вигляді мокрого снігу із дощем, що сприяє появі ожеледиці, а це ускладнить рух транспорту і пішоходів.

Зважаючи на такі погодні умови, Державтоінспекція звертається з проханням до киян та гостей міста своєчасно перевіряти технічний стан св ... Читати далі »

Читати далі...



В Австралії зафіксовано рекордну спеку. Австралійці переживають спекотне літо з рекордними температурами в штатах Тасманія і Західна Австралія.

У столиці південного штату Тасманія, місті Гобарт, де температура зазвичай прийнятна, зафіксовано найжаркіший день з моменту початку спостережень - 41,8 градусів за Цельсієм.

Великі лісові пожежі поблизу Гобарта знищили житлові будинки та споруди.

Пожежники також долають пожежі у штатах Південна Австралія, Вікторія, Квінсленд і Новий Південни ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 994 | Добавил: Conualis | Дата: 04.01.2013| Теги:рекордну, зафіксовано, Австралії, спеку.">рекордну, зафіксовано, Австралії, спеку. | Комментарии (0)


В Україні голод змушує неповнолітніх красти продукти. Сотні дітей в Україні щороку йдуть на крадіжки продуктів через голод. Діти відбувають покарання по 3-5 років за поцуплені ковбаси, мішки зерна чи цукерки. Про це йшлося у спецпроекті ТСН "Обережно: діти" на каналі 1+1.

Здебільшого таких дітей заарештовують уже за другий чи третій продуктовий злочин. Голодувати вони припиняють лише за колючим дротом, де мають регулярне харчування, чистий одяг і ліжко – розкіш, якої на волі діти були позбавлені.

До того ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1160 | Добавил: Conualis | Дата: 04.01.2013| Теги:неповнолітніх, продукти., Україні, змушує, голод, красти">неповнолітніх, продукти., Україні, змушує, голод, красти | Комментарии (0)


На Барабашово в'єтнамець порізав харків'янина. Як повідомили агентству Укрінформ у прес-службі ГУ МВСУ в Харківській області, "інцидент стався серед дня в торгових рядах, орендованих в'єтнамським земляцтвом. Уродженець В'єтнаму накинувся з лайкою на одну з жінок-торговок. Харків'янин, який торгує в сусідньому ряду, став очевидцем конфлікту і заступився за жінку. Через деякий час призвідник скандалу повернувся на місце події у супроводі групи співвітчизників. Вони побили харків'янина, причому один із нападників ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Вівторок, 30.04.2024  05:41
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору