Вівторок, 30.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
26. Травневий дощ все одно, що з грибами борщ.
смайлик15. Літо сухе, жарке - зима малосніжна, морозна.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2013 » Січень » 05



Чергові вчені ніби визначили точну дату розп'яття Ісуса Христа. Ісус Христос помер у п'ятницю, 3 квітня 33 року нашої ери, вважають американські та німецькі геологи.

Такого висновку вони дійшли на підставі аналізу сейсмічної активності в районі Мертвого моря.

Вони зіставили цю інформацію з ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1070 | Добавил: Conualis | Дата: 05.01.2013| Теги:ніби, Чергові, точну, Розп'яття, Христа., дату, визначили, Ісуса, Вчені">ніби, Чергові, точну, Розп'яття, Христа., дату, визначили, Ісуса, Вчені | Комментарии (0)


Христос народився не там де вважалося раніше. Ізраїльські вчені дійшли висновку, що Ісус Христос народився не у Вифлеємі на Західному березі річки Йордан, а в невеликому селі Вифлеєм Галілейський на півночі Ізраїлю.

Докази археолога Авірама Ошрі зводяться до того, що Віфлеєм Галілейський був населений євреями за часів Христа, а про населення іншого Вифлеєму у вчених немає жодних даних.

Крім того імовірне місце народження Христа знаходиться всього за декілька кілометрів від Назарета, де Ісус жив в ... Читати далі »

Читати далі...



Мірошниченко в черговий раз погруз у скандалі навколо євреїв. Новообраний народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко знову опинився в центрі скандалу.

Як повідомляє "Київ єврейський", на цей раз "свободівець" запропонував "гнати поганою мітлою" з України нардепа чотирьох скликань, літератора Павла Мовчана.

Політик залишив відповідний коментар під фотографією з альбому медіа-проекту "Київ єврейський", на якій відображені Павло Мовчан та головний редактор видання Елеонора Гройсман. Під фотографією розміще ... Читати далі »

Читати далі...



Бріджит Бардо говорить, що захоплюється Путіним. Відома французька актриса Бріджит Бардо, яка заявила про плани просити надати їй російське громадянство, пояснила свій вибір країни для еміграції тим, що захоплюється президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на газету "Ніс-Матен".

"Я вважаю його (В. Путіна - Gazeta.ua) дуже людяним. Кожного разу, коли я про щось його прошу, він мені допомагає. Він зробив для захисту тварин більше, ніж усі наші президенти", - сказала ак ... Читати далі »

Читати далі...

Культура | Просмотров: 1109 | Добавил: Conualis | Дата: 05.01.2013| Теги:захоплюється, Бріджит, говорить, Бардо, Путіним., що">захоплюється, Бріджит, говорить, Бардо, Путіним., що | Комментарии (0)


Англіканська церква дозволила геям бути єпископами. Англіканська церква скасувала заборону на зведення священиків-геїв в сан єпископа.

Відповідно до нових правил, священики, що знаходяться в одностатевому цивільному партнерстві, зможуть стати єпископами, якщо пообіцяють дотримуватися целібату.

Раніше Англіканська церква дозволила тим, хто перебуває в одностатевому цивільному партнерстві, ставати священиками на схожих умовах - обіцянку дотримуватися целібат і розкаяння за активні прояви гомосексуалізму. ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 5 січня.

Події:

1585 — Засновано Ставропігійське братство у Львові.
1754 — У м. Петербурзі видано царський указ про скасування в Гетьманщині внутрішніх митних зборів, які поповнювали гетьманський скарб.
1769 — Джеймс Ва ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Вівторок, 30.04.2024  02:50
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору