Неділя, 28.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
13. Коли квітень з водою, то травень з травою.
смайлик5. Від дощу на воді бульбашки - на тривалу негоду.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2012 » Грудень » 27



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 28 грудня.

Події:

1065 — У Лондоні засновано Вестмінстерське абатство — місце коронації англійських монархів.
1869 — Американець Вільям Фінлі Семпл зі штату Огайо запатентував жувальну гумку.
1895 — В паризькому «Гран-каф ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1175 | Добавил: Conualis | Дата: 27.12.2012| Теги:28, смерть, свята., грудня., Події, історії, Україна, та, Народження, світ">28, смерть, свята., грудня., Події, історії, Україна, та, Народження, світ | Комментарии (0)


1 січня - День народження Героя України С. Бандери. Нині можно багато говорити про те чи є на сьогодні Степан Бандера дійсним Героєм нашої Держави, та однне є беззаперечним фактом  - він був, є і залишатиметься героєм для мільйонів українців в Україні і по всьму світові. Й у мене є лише одне питання до тих, хто намагається очорнити, обплювати та звинуватити у якихось звірствах особисто Бандеру (безглуздя) та загалом ОУН і УПА.

Я корінний харківець, українець польського по ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 901 | Добавил: Conualis | Дата: 27.12.2012| Теги:україни, січня, Героя, С., день, Народження, Бандери.">україни, січня, Героя, С., день, Народження, Бандери. | Комментарии (0)


Тягнибок про вибори 2015. Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок заявляє, що опозиція має визначатися з єдиним кандидатом на посаду Президента у другому турі виборів. Про це він сказав у ефірі телеканалу ТВі. 
«Зараз ми говоримо про президентські вибори. Тут дуже важливо, щоб опозиція зуміла визначитися на єдиному кандидаті в другому турі», – сказав Тягнибок.
 За його словами, складеться небезпечна ситуація, якщо опозиція одразу виставить лише одного кандидата. «Виборча кампа ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1147 | Добавил: Conualis | Дата: 27.12.2012| Теги:вибори, 2015., Тягнибок, про">вибори, 2015., Тягнибок, про | Комментарии (0)


У столиці бурулька вбила жінку. У Києві за минулу добу від падіння бурульок постраждало 10 осіб.
Про це УНН повідомив головний лікар Київської міської станції швидкої допомоги.
Він також зазначив, що одна потерпіла померла в лікарні.
"Це було на Ярославовому валу (впала бурулька на жінку – Ред.), а її відвезли в 17 лікарню, відділення політравми, і вона о 5 годині ранку померла", - сказав він.
Нагадаємо, вчора у центрі Львова 34-річному перехожому шматок льоду звалився на голову. Кіль ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 997 | Добавил: Conualis | Дата: 27.12.2012| Теги:вбила, бурулька, жінку., столиці">вбила, бурулька, жінку., столиці | Комментарии (0)


Громадяни України проти другої державної мови! Надання російській мові статусу державної підтримує 41 опитаних українців. Водночас понад половина (51%) виступають проти цього. Ще 8% - не визначились.
Про це йдеться у дослідженні, проведеному Соціологічною групою "Рейтинг". 
Як зазначають дослідники, впродовж останніх двох років кількість противників та прихильників двомовності майже рівні. Проте, у 2012 році рівень підтримки надання російській мові статусу державної різко зменшився, особливо у другій ... Читати далі »

Читати далі...



Інформація про призначення Шевченка виявилася фейком. Сайт Романа Голубовського UaReview розміщує виключно вигадані (фейкові) новини. Цей сайт виніс вирок українській та й російській журналістиці. А точніше, «копі-пейст» журналістиці – коли новинарник, який передруковує чужу новину, навіть не задумується про те, що пише і чи джерелу на яке посилається варто довіряти.

Вчора на UaReview з‘явилась новина про те, що Андрія Шевченка призначено головою Пенсійного фонду України. ... Читати далі »

Читати далі...



Бізнесмени в рясах. Перед тим як поховати чиїхось родичів, у церкві про патріархат запитатись не забудуть. Старенькі кияни такому церковному бізнесу раді, адже кажуть, що в Києві цвинтарна мафія процвітання і за поховання вимагає шалені гроші, причому — у доларах, — пише "Комсомольская правда в Украине".

26 кладовищ столиці офіційно "частково закриті", тобто на них можливі тільки підхоронення, і то не завжди. Проте храм Св. Апостолів Петра і Павла на Нивках пропонує унікальну ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1041 | Добавил: Conualis | Дата: 27.12.2012| Теги:рясах., бізнесмени">рясах., бізнесмени | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 27 грудня.

Події:

537 — У Константинополі, столиці Візантійської імперії, освятили храм святої Софії, який протягом тисячоліття був головним храмом православного світу.
1929 — Сталін проголошує політику «ліквідації куркульства як класу».
... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Неділя, 28.04.2024  03:09
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору