Понеділок, 29.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
35. Якщо птахи в'ють гнізда на сонячному боці дерев - на холодне літо.
смайлик34. Хто влітку спеки боїться, той зимою не має чим.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2013 » Січень » 03



Григорій Перепелиця: Країни, що приєдналися до Митного союзу, втратять суверенітет і стануть суб'єктами Російської Федерації.

Таку думку висловив професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Національного університету імені Тараса Шевченка Григорій Перепелиця в ефірі Українського радіо.

"Росія отримала шанс відтворити себе у новій формі. Це не буде Радянський союз, але це буде Російський союз. Першою формою, першою сходинкою цього є Митний союз. У новій Ро ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1033 | Добавил: Conualis | Дата: 03.01.2013| Теги:Федерації., Союзу, члени, Російської, Григорій, суб'єктами, Митного, Перепелиця:, Усі, стануть">Федерації., Союзу, члени, Російської, Григорій, суб'єктами, Митного, Перепелиця:, Усі, стануть | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 4 січня.

Події:

1493 — Христофор Колумб, відкривши Америку, попрямував назад до Іспанії.
1494 — Виданий звід православних пісень «Осмогласник» — перша книга в південнослов'янських державах, надрукована кирилицею.
1873 — ... Читати далі »

Читати далі...



Українці не побачать біометричних паспортів раніше квітня - ЗМІ. Біометричні паспорти почнуть видавати не раніше квітня. Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на прес-службу МВС України.

За даними видання, законом передбачено, що з 1 січня 2013 р. Кабмін лише почав роботу з оформлення і видачі біометричних документів: він затвердить постанову про зовнішній вигляд бланків та вартість послуг МВС, проведе тендер на право друку бланків і т.д., на підготовку піде до 3 місяців.

Для видачі нових документів необх ... Читати далі »

Читати далі...



Білоруси вважають Лукашенка винним у кризі. Білоруси покладають відповідальність за кризу в економіці на президента Аляксандра Лукашенка та його уряд. Про це свідчать результати соціологічного дослідження оприлюднені Незалежним інститутом соціально-економічних і політичних досліджень (НСЕПІ).На думку 41% опитаних білорусів, головним винуватцем нинішньої кризи є президент, 39,1% респондентів покладають відповідальність на уряд, 11,5% - на опозицію, 10,9% - на Європу, 7,5% - на Росію.

Білоруські соціоло ... Читати далі »

Читати далі...



В Україну повертаються морози, а деяких регіонах знову почнуться снігопади. Український гідрометеорологічний центр прогнозує похолодання 3-10 січня. Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

7-9 січня Гідрометцентр прогнозує посилення морозів, температура вночі знизиться до -3...-8 градусів, у північних і центральних областях в окремі ночі до -10...-15 градусів.

А найближчі дні, за його словами, 3 січня очікується мокрий сніг у західних і північних областях країни, температура вночі становитиме -2. ... Читати далі »

Читати далі...



Об'єднати Новий рік і Різдво Христове озвучив протодиякон Андрій Кураєв (РПЦ - Росія). Відомий проповідник і місіонер протодиякон Андрій Кураєв пропонує перенести святкування православного Різдва з 7 на 1 січня. Професор Московської духовної академії вважає, що саме в такий спосіб слід підкреслити, з чого саме стартувала "наша ера".

Існуючий порядок він назвав "нелогічним" і "трохи дивним".

Крім того, Кураєв підкреслив, що на даний момент в Росії "основна енергія" йде на святкування Нового року, і на Різдво її "залишається зовсім небага ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Понеділок, 29.04.2024  03:37
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору