Депардьє?, громадянство, кому, Російське, вигідне"/>
Четвер, 25.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
31. Чайка сіда на воду - чекай доброї погоди.
смайлик15. Літо сухе, жарке - зима малосніжна, морозна.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2013 » Січень » 11 » Кому вигідне російське громадянство Депардьє?

Сподобався матеріал? Поділитись з друзями:

00:36
Кому вигідне російське громадянство Депардьє?
Потроху стихають емоції з приводу нового громадянства Жерара Депардьє, так що можна спробувати проаналізувати казус, а скоріше синдром (так як це системне явище - і я це далі покажу), пов'язаний з тим, що великий актор прийняв громадянство РФ.
З приводу Франції все просто і зрозуміло. Пропоную припинити істерики з приводу того, що це перший дзвіночок розвалу ЄС, показник впливу Кремля на європейську політику і так далі. Все це дурниці. Просто Франсуа Олланд не впорався з президентством. Вже перші 100 днів на посаді показали, що він, як слон в посудній лавці, здійснює в керівництві Франції абсурдні вчинки. Ключовий з них, звичайно, введення абсурдного 75% податку на прибуток. Як на мене, це нічим не краще 15% податку на обмін валюти імені Арбузова (у нас це, слава Богу, поки в проекті). Це грабіж. Причому дурний і непродуманий. Реакція на нього багатих французів логічна. Навіщо платити арабам, які схочуть емігрувати, але не бажають працювати? Ось і все.
Вважаю, ті, хто давав команду створити спровокувати скандал з інтимним зв'язком Домініка Стросс-Канна і служницею Нью-Йоркського готелю, повинні зараз про це гірко шкодувати. У них вуха просто повинні пухнути. Ставка на Саркозі зірвалася, а соціаліст-президент виявився гіршим, ніж їм обіцяв бути Стросс-Канн. Ну, та це їх справа.
Але от інше цікаво. Чим мотивований вчинок пана Депардьє? Всі, хто хотів втекти з нео-соціалістичної Франції, їдуть до Лондона, в інші європейські столиці - і лише Жерар Депардьє та, що обіцяє наслідувати його приклад Бріджит Бардо (але вона тільки збирається) прийняв громадянство Російської Федерації. До речі, важливо відзначити, що жити актор збирається в Бельгії - в 100 метрах від французького кордону, а не десь у Калузі. Але! Але він громадянин РФ.
З його боку, це, зрозуміло, політичний крок. Жест, покликаний привернути увагу. Але я не виключав би, що є тут і істотна складова спроби організувати анти-пропаганду проти Франсуа Олланда.
Однак набагато цікавіше мотивація Кремля. Бо я навіть не сумніваюся, що рішення прийняти саме російське громадянство Депардьє прийняв за цілком конкретну «подяку» і винагорода (моральна, звичайно). Якщо прийняти вірність цієї гіпотези, то навіщо ж це все Кремлю?
І тут все досить просто.
Це морально-культурна легітимація політичного режиму!
Пам'ятайте, колись перший президент Єльцин дуже турбувався з приводу такого явища як витік мізків, тобто з приводу переманювання найкращих спеціалістів та найталановитіших учених з Росії та й інших країн СНД на Захід?
І ось тепер кращі знову біжать. Але не з Росії, а в неї!
Це, напевно, найкращий спосіб продемонструвати світовій спільноті і, головне, власним громадянам, що в країні все добре. І навіть дуже добре! Кращі французькі актори прагнуть стати російськими громадянами, декларуючи любов до її культури і називаючи РФ країною «великої демократії». І не важливо, думає так Депардьє чи ні. Що написано пером ...
І, зверніть увагу, як геніально політтехнологи організовували операцію «нове громадянство Депардьє» підібрали час для її реалізації. Новий рік! Ну, звичайно ж! Період, коли люди святкують, а будь яка гучна подія ризикує потрапити в топ і стати мейн-стрімом. А вже тим більше прийняття одним з найвидатніших французьких акторів громадянства Російської Федерації.
І тепер в очах світової спільноти і власних громадян Росія - це не країна, чиновникам якої заборонено приїжджати в США. Це країна, громадянином якої хоче стати сам (!) Жерар Депардьє. Блискуче спрацьовано.
І питання тільки в одному. Колись Гойя задавався в своїй творчості питанням: що важливіше - бути чи здаватися? Я хочу задати питання в продовження: що краще - запрошувати (купувати, переманювати, приручати - кожен нехай підкреслить своє) чужих геніїв або вирощувати своїх?

Джерело: Корреспондент
Категорія: Політика | Переглядів: 1086 | Додав: Conualis | Теги: Депардьє?, громадянство, кому, Російське, вигідне | Рейтинг: 4.0/1

Cхожі матеріали

Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Профіль
Четвер, 25.04.2024  11:16
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору