Пятниця, 19.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
23. Сонце гріє, сонце сяє - вся природа воскресає.
смайлик18. На Тимофія (2 червня) - велика надія.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2013 » Січень » 20



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 21 січня.

У григоріанському календарі до кінця року залишається 344 дні.

Свята та визначні дати:

Міжнародний день обіймів

Свято з'явилося в 70-х роках XX століття, сформувавшись в студентському середовищі західноєвропейської молоді, ал ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1365 | Добавил: Conualis | Дата: 20.01.2013| Теги:січня., 21, смерть, свята., Події, історії, та, Україна, Народження, світ">січня., 21, смерть, свята., Події, історії, та, Україна, Народження, світ | Комментарии (0)


ГПУ: захисники Тимошенко не хотіли отримувати повідомлення про підозру її у вбивстві. Захисники екс-прем'єра Юлії Тимошенко Андрій Кожем'якін та Сергій Власенко відмовлялися отримувати повідомлення про підозру її у вбивстві Євгена Щербаня, заявив начальник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Андрій Курись.

"Слідчий у справі про вбивство народного депутата Щербаня в п'ятницю намагався вручити повідомлення про підозру захисникам Тимошенко Кожем'якіну і Власенку. Адвокати відмовилися його отримати. Все це ... Читати далі »

Читати далі...



Шок: молодий російський опозиціонер убив себе, не витримавши зради Батьківщині. Політичний журналіст Олег Кашин виклав у своєму твіттері передсмертну записку опозиціонера Олександра Долматова, який покінчив з собою 17 січня в Роттердамі.

У свою чергу записку Кашин отримав від письменника і політика Сергія Шаргунова, який перебував у квартирі Долматова разом з його матір'ю.

У своїй записці Долматов, звертаючись до матері, просить її сказати в Росії, "що це був нещасний випадок". А також говорить про те, що зрадив.

"Я йду, щ ... Читати далі »

Читати далі...



Законопроект опозиції Альтернативний законопроект опозиції "Про вищу освіту" передбачає звільнення вищих навчальних закладів від необґрунтованої адміністративної опіки органів державної влади, насамперед – від втручання у зміст освіти та оцінювання результатів навчання. Про це заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, свободівець Олександр Сич, який став одним із ініціаторів альтернативного проекту Закону України "Про вищу освіту".

На ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Пятниця, 19.04.2024  17:24
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору