Володя, своєї, любов'ю, ДО, повагою, Парасюк., нації"/>
Четвер, 28.03.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
19. Побачив шпака у дворі - знай: весна на порі.
смайлик14. Літо зиму годує.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2014 » Липень » 24 » З повагою і любов'ю до своєї нації Володя Парасюк.

Сподобався матеріал? Поділитись з друзями:

13:54
З повагою і любов'ю до своєї нації Володя Парасюк.

Вчора Прем'єр-міністр Яценюк пообіцяв перед всією країною, що всі, хто фінансував тероризм і сепаратизм, будуть відповідати. Тому хочу нагадати, щоб можновладці не забули про ахметова, єфремова і ще багатьох регіоналів і комуністів, які під маскою "Я за мир", давали гроші бандитам, які кожною клітиною свого хворого організму хотіли роз'єднати Україну. Якщо Вам буде мало доказів, раджу звернутись до такого джерела як Facebook, там дуже багато фактів і доказів на тему, хто, що, кому і коли давав. Не радив би дурити народ і кидати слова на вітер. Будуть вибори і ви всі знову захочете пролізти до влади. А ми тоді нагадаємо про невиконані обіцянки. Ваше політичне майбутнє залежить від нас - українського народу. Тому якщо сказали, що винні будуть покарані, значить вони мають бути покарані. Строго і перед всією країною, щоб ні в кого в майбутньому навіть найменша думка не виникла про федерацію, приєднання до роcії чи ще якась хвора маячня. Це перше.

Друге: Чому із західної України в великій кількості мобілізовують чоловіків, а "бідні" біженці "с Вастока" п'ють пиво в Карпатах і скиглять про те, які вони нещасні. Я розумію, що від війни втікають жінки та діти, але чому здорові хлопи ховаються за жіночі спідниці і сидять в когось на шиї я розуміти відмовляюсь. Відвіз сім'ю в безпечне місце, а сам бігом назад, автомат в руки і вперед, захищати свій дім. Досить плакати, "што всьо плоха і ви хатітє міра". Не буде миру, поки ви не піднімете свої задниці, не виженете цю путінську нечисть з України і не наведете лад на Донбасі. Досить відсиджуватись, приєднуйтесь до нас.

А для тих псевдобіженців, які вирішили пожити за рахунок "лахов из запада", пам'ятайте: Українці народ добрий, але і справедливий. Ця війна не тільки поставить хрест на путіну, але і зламає дуже багато стереотипів про схід і захід. І про те, що хтось працює, а хтось ні. Відтепер мають і будуть працювати всі.

Третє: Що за гульки, коли в країні війна? Що це за неповага до загиблих героїв? Коли у когось помирає близька людина, всі заливаються сльозами, а зараз гинуть більше, ніж рідні, зараз гинуть кращі сини України. А в нас виходить, що "півсвіту скаче, а півсвіту плаче". Хтось провів сина на війну, хтось з ранку і до ночі шукає ресурси, щоб військових вдягнути і нагодувати, а хтось собі на море поїхав. Колись дитина запитає: мамо/тату, а що ти робив, коли в Україні війна була? Ви що скажете, засмагав на пляжі? Те, що бойові дії на сході, не означає, що решта країни має жити ніби нічого не сталось. Не зупинимо путіна на сході, будете замість заморських курортів лапті плести за колючим дротом. Хто не має поваги до свої земляків і байдужий до того, що відбувається в державі, для мене прирівнюється до сепаратиста.

"Шановні" чиновники і депутати, у вас також є сини, які можуть захищати державу. Чому одні мають воювати, а інші ні? Бо в них тато обікрав країну, вдянув вишиванку і кричить "Слава Україні", а насправді думає як би то ще більше вкрасти, поки вся країна стежить за подіями на Сході? Для путіна ми всі вороги, бо ми - українці. Тому, якщо хочете, щоб ваші дорогі будинки і авто не стали здобиччю якогось "апалчєнца", спускайтесь зі своїх награбованих пентхаусів на землю і захищайте нашу державу.

І на останок. Мене кожного дня засипають сотнями повідомлень про те, що треба допомогти тому і тому, що треба піти туди або туди. Я всіх дуже поважаю, але зрозумійте, я не всемогутній і я не можу везти окрему посилку кудись на передову, бо там хтось не має що їсти. За остані 4 дні ми назбирали майже цілу фуру продовольства для 24 бригади, також купили в Польщі реанімаційний автомобіль. Це все поїде прямо до бійців на передову.

Ви маєте розуміти, що я служу в батальйоні "Дніпро" і маю виконувати поставлені завдання. Ми постійно перебуваємо в зоні АТО, потрапляємо в перестрілки і часто самі потребуємо допомоги. Коли маю хвильку вільного часу, прикладаю максимум зусиль, щоб зібрати допомогу і доставити все до наших побратимів. І буду робити це доти, доки ми не переможемо ворога. Тому прошу всіх не ображатись на мене, коли не відповідаю на дзвінки, не відписую, чи не кидаю все, щоб вже і негайно Вам допомогти.

З повагою і любов'ю до своєї нації Володя Парасюк.

P.S. А винні будуть покарані. Всі, без винятку. Над нами є Бог, а він все бачить.

Категорія: Культура | Переглядів: 2489 | Додав: zernyatko | Теги: Володя, своєї, любов'ю, ДО, повагою, Парасюк., нації | Рейтинг: 0.0/0

Cхожі матеріали

Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Профіль
Четвер, 28.03.2024  21:06
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору