Субота, 27.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
6. Весняний день рік годує.
смайлик6. Веселка вранці - на дощ.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 17 18 »

Фінансисти назвали кандидатів на крісло глави Нацбанку. Відповідно до Конституції України, голова Національного банку призначається парламентом за поданням Президента. Поки що інформація про призначення нового очільника НБУ не опублікована, - пише УНІАН.

Представники банків переконані, що політика Нацбанку у недалекому майбутньому не зміниться. Банкіри, не афішуючи своїх імен та прізвищ, назвали ймовірних кандидатів на пост голови Національного банку України. Приміром, ним може стати нинішній перший заступник гол ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1077 | Добавил: Conualis | Дата: 25.12.2012| Теги:глави, крісло, Нацбанку., кандидатів, на, назвали, Фінансисти">глави, крісло, Нацбанку., кандидатів, на, назвали, Фінансисти | Комментарии (0)


Обшуки в помешканнях націоналістів. Вчора, 24 грудня у Львові міліція розвернула кампанію політичних репресій проти націоналістів. Вранці працівники МВС провели обшуки у шести активістів руху «Автономний Опір», під час яких конфіскували комп’ютери, телефони, диски, флеш-накопичувачі та цифрові камери. 

Усім молодим людям вручили повістки на допити. Про це повідомляє ІА "Прометей”.

Як вдалось з’ясувати в учасників інциденту, МВС відкрило кримінальну справу за ст. 296, ч. 2 (Хуліган ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1175 | Добавил: Conualis | Дата: 25.12.2012| Теги:обшуки, націоналістів., помешканнях">обшуки, націоналістів., помешканнях | Комментарии (0)


У Росії в черговий раз Путіна назвали В Росії ВЦВГД провів рейтинг найбільш значущих подій року для країни. Також росіяни назвали людину року - нею очікувано став Володимир Путін, який за рейтингом "Левада-центру" став незамінним президентом.

В 2012 році росіяни вважають головними подіями президентські вибори, повінь на Кубані, літні Олімпійські ігри в Лондоні і гучні викривальні корупційні скандали.

Такі дані наводить "Інтерфакс" з посиланням на аналітичний центр Юрія Левада, фахівці яко ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 995 | Добавил: Conualis | Дата: 25.12.2012| Теги:людиною, року., раз, назвали, Черговий, Путіна, Росії">людиною, року., раз, назвали, Черговий, Путіна, Росії | Комментарии (0)


На Житомирщині згоріла школа. У 45 учнів та понад двох десятків учителів через пожежу у школі почалися зимові канікули. Де вчитимуться діти після 14 січня - невідомо. Бо єдине, що пропонують чиновники - їздити у сусідні села. Але батьки на це категорично не погоджуються, йдеться в сюжеті ТСН.

Вогонь у шкільних вікнах близько 12 ночі помітив водій, який їхав повз школу. До найближчої пожежної частини - півсотні кілометрів, поки прибули пожежники, вогонь вже знищив дах, перекриття між пове ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1041 | Добавил: Conualis | Дата: 25.12.2012| Теги:згоріла, Житомирщині, на, Школа.">згоріла, Житомирщині, на, Школа. | Комментарии (0)


25 грудня в історії України та світу. Свята та події.

Різдво Христове у західних християн.

Події:

336 — У Римі відбулося перше документально підтверджене святкування Різдва.
800 — У Римі папа Лев III коронував франкського короля Карла Великого імператором. Карл став другим, після візантійського імператора, хто прийняв ... Читати далі »

Читати далі...



Новий міністр соцполітики Королевська пояснила свій вибір. Лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська пояснила своє рішення стати міністром соціальної політики.

"Я розумію, що в умовах економічної кризи, прийняти пропозицію і очолити Міністерство соціальної політики - це фактично розділити відповідальність за добробут мільйонів українців. Але я ніколи не шукала легких шляхів. "Моя хата скраю, нічого не знаю", - не моє життєве кредо", - пише Королевська на своїй сторінці в "Фейсбук".

"Необхідно бути ... Читати далі »

Читати далі...



30 аварій у центрі столиці!!! В центрі Києва станом на 17:30 зафіксовано близько 30 аварій, рух транспорту практично паралізований.

Про це свідчать дані сервісу "Яндекс.Пробки", пише Уніан.

За даними сайту, починаючи з 16:00 у Києві фіксуються максимальні пробки за десятибальною шкалою.

Крім рясного снігопаду на затори впливають періодичні перекриття руху в зв'язку з проїздом перших осіб держави (сьогодні проходять церемонії представлення новопризначених членів Кабінету мін ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 951 | Добавил: Conualis | Дата: 24.12.2012| Теги:столиці!!!, центрі, Аварій, 30">столиці!!!, центрі, Аварій, 30 | Комментарии (0)


Ірина Луценко: Ірина Луценко розповіла ТСН.ua, що її чоловік ледве не помер, а врятував його від смерті співкамерник.

Про це вона розповіла, відповідаючи на питання, який період з життя ув'язненого чоловіка вона вважає найважчим.

"Для мене найстрашнішим був не арешт, а напівмертвий Луценко під час голодування. Після голодування його відразу з відкритими язвами повезли на суд. Там він немічний вісім годин відсидів, приїхав – втратив свідомість. І якби не співкамерник ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1055 | Добавил: Conualis | Дата: 24.12.2012| Теги:помер..., не, Ірина, Юрій, ЛЕДЬ, Луценко, Луценко:">помер..., не, Ірина, Юрій, ЛЕДЬ, Луценко, Луценко: | Комментарии (0)


У Луцьку обстріляли авто депутата від фракції Свобода. У Луцьку озброєний нападник обстріляв машину депутата фракції "Свобода" Валерія Чернякова. Цю інформацію підтвердили агенції Інтерфакс в управлінні зі зв'язків з громадськістю МВС України.

За повідомленням, у понеділок до чергової частини Волинського облуправління міліції надійшла інформація від пана Чернякова про те, що о 14:30 було здійснено постріл по його автомобілю.

У міліції зазначили, що депутат звертався до травмпункту, однак не уточнили, які ... Читати далі »

Читати далі...



Російські мрії - переселити 7 мільйонів українців до Сибіру. Нас чекають у Митному союзі. Після можливого вступу України в Митний союз необхідно пересилити 7 млн українців у Сибір для створення «демографічного кордону проти китайського напливу».

Про це в ході круглого столу "Євразійський Союз: утопія чи реальність?" у Південному федеральному університеті заявив секретар Ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" партії "Єдина Росія" Антон Бредіхін.

Він, зокрема, презентував проект комплексного аналізу ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Субота, 27.04.2024  15:22
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору