Неділя, 28.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
22. Сині хмари - на тепло.
смайлик30. Туман вранці стелиться по воді - день буде сонячний.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 »

У грудні від морозу в Східній Європі вже загинули щонайменше 220 людей. У грудні від морозу в Східній Європі вже загинули щонайменше 220 людей, більшість із них - в Росії, Україні та Польщі.

Температура в Росії опустилися на 10-15 градусів нижче середнього рівня, характерного для цього часу. У Сибіру були зафіксовані рекордні -50°C. Усього в цій країні від морозів померли щонайменше 88 людей.

В Україні, згідно з останніми даними, оприлюдненими МОЗ 21 грудня, морози забрали життя 83-х людей, у Польщі - 49-х.

На Балк ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1028 | Добавил: Conualis | Дата: 24.12.2012| Теги:людей., вже, Європі, грудні, 220, загинули, від, Східній, щонайменше, морозу">людей., вже, Європі, грудні, 220, загинули, від, Східній, щонайменше, морозу | Комментарии (0)


Януковичем призначені урядовці. Презтдент України Віктор Янукович підписав низку Указів, якими призначив на посади нових Міністрів.
Про це повідомив офіційний сайт Презтдента. 
Олександра Лавринович залишився Міністром юстиції України. 
Дмитра Табачника знову призначено Міністром освіти і науки, молоді та спорту України. 
Раїса Богатирьова залишилася Міністром охорони здоров’я України. 
Михайла Болотських призначено Головою новоствореної Державної служби України ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1031 | Добавил: Conualis | Дата: 24.12.2012| Теги:урядовці., призначені, Януковичем">урядовці., призначені, Януковичем | Комментарии (0)


Призначений міністр соціальної політики Януковичем призначений міністр соціальної політики. Як думаєте, кто?
За даними ЗМІ, Президент України призначив Наталію Королевську міністром соціальної політики України.

Читати далі...



Чому ж так холодно в оселях? В найбільших українських містах відключають теплопостачання під час морозів – щоб полагодити тепломережі. У багатьох маленьких населених пунктах їх демонтують.

Чиновники запевняють, що вирішують проблеми, незважаючи на брак коштів. Проте експерти кажуть, що гроші на реконструкцію є, і що тепломережі навмисне доводять до банкрутства, щоб продати. ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1131 | Добавил: Conualis | Дата: 24.12.2012| Теги:Холодно, так, Чому, оселях?">Холодно, так, Чому, оселях? | Комментарии (0)


Олександр Ярославський склав із себе повноваження президента футбольного клубу Олександр Ярославський склав із себе повноваження президента футбольного клубу "Металіст". Відповідна заява опублікована на офіційному сайті харківського клубу.

"З 24 грудня 2012 року я складаю із себе повноваження президента клубу та передаю зобов'язання по його фінансуванню іншому інвестору", - йдеться в заяві.

"Сім років тому, коли я зайнявся "Металістом", у нього замість стадіону були руїни, замість бази й академії - болото. Команда вилетіла з вищ ... Читати далі »

Читати далі...



24 грудня в історії України та світу.

Свята:

Святвечір у західних християн.

День працівників архівних установ України.

Події:

1518 — польський король Сигізмунд І ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1147 | Добавил: Conualis | Дата: 24.12.2012| Теги:грудня, історії, та, світу., 24, україни">грудня, історії, та, світу., 24, україни | Комментарии (0)


На Україну чекає різке потепління з дощем. У перший день останнього тижня 2012 більша частина території України залишиться під впливом холодного повітря, однак вдень до західних областей почне надходити тепле повітря атлантичного походження, прогнозує Укргідрометцентр.

24 грудня по всій країні, крім південної та східної частини, очікується невеликий сніг, вдень на крайньому заході з дощем, на решті території обійдеться без істотних опадів. На дорогах утворюється ожеледиця.

У вівторок, 25 грудн ... Читати далі »

Читати далі...



Яворівський вийшов із НСПУ. Народний депутат від "Батьківщини", письменник Володимир Яворівський вийшов із Національної спілки письменників.

Про це повідомляється в неділю на сайті депутата.

"Рік тому, за активної підтримки влади, Національну спілку письменників України очолила лояльна до цієї влади група літераторів. До керівних органів Спілки не ввійшли такі знакові письменники як: Р. Іваничук, Марія Матіос, В. Шкляр, Д. Павличко, В. Базилевський, В.Шевчук, А. Курков, А. Крим, ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 999 | Добавил: Conualis | Дата: 23.12.2012| Теги:із, НСПУ., Яворівський, Вийшов">із, НСПУ., Яворівський, Вийшов | Комментарии (0)


Балога про Украіну, Росію та інших. Відносини... Росія досі не змогла змиритися з існуванням незалежної України. Про це сказав народний депутат Віктор Балога.

"У зовнішніх відносинах треба поводитися згідно з цінностями і правилами того полюсу, якого прагнемо досягти", - додав він в інтерв'ю Gazeta.ua

За його словами, якщо ми йдемо в Європу – то потрібно слухати, що нам кажуть у європейських столицях, і виконувати ці настанови. Бо це потрібно не їм, а нам.

"Але з нами не хочуть розмовляти, бо ... Читати далі »

Читати далі...



Україна посіла восьме місце у рейтингу найбільш привабливих для туристів країн. Портал Globe Spots оприлюднив перелік десяти країн, найбільш привабливих для відвідування в 2013 році. Україна займає в ньому восьме місце.

В список увійшли також країни не відомі широкому колу туристів. На думку укладачів рейтингу, у першу чергу бувалим і початківцям туристам варто відвідати Португалію, Мозамбік і Киргизстан. Далі йдуть Панама, Вірменія, Руанда, Куба і Україна. Замикають десятку Малаві і Канада.

Коментуючи "український вибір", Globe ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Неділя, 28.04.2024  12:59
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору