Неділя, 19.05.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
смайлик
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 17 18 »

День народження Бандери свідомі українці відзначили факельною ходою Хрещатиком, вшанувавши героя. Аналогічні акції пройшли у вівторок у багатьох містах України.
Близько тисячі прихильників всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у факельній ході у столиці з приводу 104-ї річниці лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери.
Увечері у вівторок прихильники "Свободи" зібралися в парку Шевченка і з прапорами та гаслами пройшли центральними вулицями Києва до Майдану Незалежності та провели мітинг на честь чергової річниці з дня ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1209 | Добавил: Conualis | Дата: 02.01.2013| Теги:свідомі, ходою, Народження, день, факельною, Бандери, українці, вшанувавши, відзначили, Хрещатиком">свідомі, ходою, Народження, день, факельною, Бандери, українці, вшанувавши, відзначили, Хрещатиком | Комментарии (0)


Уго Чавес впав у кому. У будь-який момент може бути прийняте рішення про відключення його від апаратури, яка підтримує життя.
 Нині життя Уго Чавеса підтримується штучно, — пишуть РИА Новости.
Відключення від системи життєзабезпечення фактично означати смерть пацієнта. Інформацію про стан штучної коми поширило іспанське видання, проте офіційні представники властей Венесуели стверджують, що стан Чавеса стабільний і закликають не вірити чуткам про критичний стан здоров'я лідера ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 854 | Добавил: Conualis | Дата: 02.01.2013| Теги:Чавес, УГО, кому., впав">Чавес, УГО, кому., впав | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 2 січня.

Події:

1610 — У Битч'янському замку проходить суд над підручними графині Ельжбет Баторі, племінниці короля Стефана Баторія. Обвинувачені катували й убивали сотні сільських дівчат, аби пані купалася в крові з оздоровчою метою.
1788 — Джорджія стала 4-и ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 1січня.

ПОДІЇ:

45 до н.е. — Введення в Римі юліанського календаря, розробленого єгипетським математиком Созігеном за дорученням Юлія Цезаря.
89 — Сатурнин Люцій Антоній став імператором Риму.
1622 — Папська канцелярія ... Читати далі »

Читати далі...



Екологи бояться, що з нового року багатії в Україні зможуть ВСЕ!!! Екологи стурбовані можливими наслідками прийнятого Верховною Радою шостого скликання нового природоохоронного законодавства.

Як передає "УНІАН", про це вони сказали на прес-конференції в Києві.

За словами заступника голови Національного екологічного центру України Олексія Василюка, в останні місяці року Верховна Рада проголосувала три нові закони в природоохоронній сфері.

"Головний з них, так званий "закон Мірошниченка" (представник фракції ПР ... Читати далі »

Читати далі...



31 грудня в історії України та світу.

31 грудня — 366-й день 2012 року в григоріанському календарі. Останній день календарного року. Один з двох днів року, в які може бути додана високосна секунда (інший такий день — 30 червня).

Події:

1695 — в Англії ввели податок на вікна (щоби не платити, дехто з мешканців просто заклав ... Читати далі »

Читати далі...

Цей день в історії | Просмотров: 1172 | Добавил: Conualis | Дата: 30.12.2012| Теги:історії, 31, україни, грудня, світу., та">історії, 31, україни, грудня, світу., та | Комментарии (0)


Одним з визначальних процесів майбутнього України є конфлікт між Сім'єю та надвеликими олігархами.

Про це пише в статті «Війна« Батьків »і« Дітей ». За що будуть битися Ахметов та інші олігархи »директор Центру політичного аналізу« Стратагема »Юрій Романенко.

На його думку, «конфліктна ситуація навколо футбольного клубу« Металіст »відображає глибокі зміни в балансі сил, позначені на парламентських виборах 28 жовтня».

Її суть - внутрішньоелітні ... Читати далі »

Читати далі...



Ізральському екс-міністру Ліберману висунули офіційні звинувачення. Екс-міністра закордонних справ Ізраїлю Авігдора Лібермана офіційно звинуватили у шахрайстві та зловживанні довірою.
Пан Ліберман відкидає всі звинувачення. 
Екс-міністру закидають те, що він допомагав просуватися у кар'єрі ізраїльському дипломату, який надавав йому інформацію про поліцейське розслідування в його справі.
Пан Ліберман пішов у відставку у грудні, твердячи, що хоче обілити своє ім'я. 
Водночас пан Ліберман залишився головою ультра ... Читати далі »

Читати далі...



Олександр Гаврош - Востанні роки Росія проводить гучну агітаційну кампанію за визнання українців Закарпаття окремим від України народом. Для цього скористалися давньою самоназвою всіх українців – «русини», яка ще подекуди зустрічається у цьому краї за Карпатами. Російське телебачення, газети, інтернет в один голос раптово заголосили про «геноцид» русинів Закарпаття. Місцеві лідери, зокрема, одіозний піп Дмитро Сидор навіть їздив до Москви давати прес-конференцію про те, як їх «гнітит ... Читати далі »

Читати далі...



Події в історії України та світу - свята, народження та смерть видатних особистостей. 30 грудня.

Події:

1616 — Вийшов з друку «Часослов» — перша друкована книга в Києві.
1699 — указ Петра I про перенесення святкування Нового року в Росії з 1 вересня на 1 січня (20 грудня за ст. ст.).
1853 — США купили в Ме ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Неділя, 19.05.2024  14:21
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору