Середа, 08.05.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
27. У квітні погода один день блисне, а сім днів кисне.
смайлик29. Серпень збирає, а зима поїдає.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 17 18 »

На Барабашово в'єтнамець порізав харків'янина. Як повідомили агентству Укрінформ у прес-службі ГУ МВСУ в Харківській області, "інцидент стався серед дня в торгових рядах, орендованих в'єтнамським земляцтвом. Уродженець В'єтнаму накинувся з лайкою на одну з жінок-торговок. Харків'янин, який торгує в сусідньому ряду, став очевидцем конфлікту і заступився за жінку. Через деякий час призвідник скандалу повернувся на місце події у супроводі групи співвітчизників. Вони побили харків'янина, причому один із нападників ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1092 | Добавил: Conualis | Дата: 03.01.2013| Теги:порізав, на, харків'янина., в'єтнамець, барабашово">порізав, на, харків'янина., в'єтнамець, барабашово | Комментарии (0)


Григорій Перепелиця: Країни, що приєдналися до Митного союзу, втратять суверенітет і стануть суб'єктами Російської Федерації.

Таку думку висловив професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Національного університету імені Тараса Шевченка Григорій Перепелиця в ефірі Українського радіо.

"Росія отримала шанс відтворити себе у новій формі. Це не буде Радянський союз, але це буде Російський союз. Першою формою, першою сходинкою цього є Митний союз. У новій Ро ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 4 січня.

Події:

1493 — Христофор Колумб, відкривши Америку, попрямував назад до Іспанії.
1494 — Виданий звід православних пісень «Осмогласник» — перша книга в південнослов'янських державах, надрукована кирилицею.
1873 — ... Читати далі »

Читати далі...



Українці не побачать біометричних паспортів раніше квітня - ЗМІ. Біометричні паспорти почнуть видавати не раніше квітня. Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на прес-службу МВС України.

За даними видання, законом передбачено, що з 1 січня 2013 р. Кабмін лише почав роботу з оформлення і видачі біометричних документів: він затвердить постанову про зовнішній вигляд бланків та вартість послуг МВС, проведе тендер на право друку бланків і т.д., на підготовку піде до 3 місяців.

Для видачі нових документів необх ... Читати далі »

Читати далі...



Білоруси вважають Лукашенка винним у кризі. Білоруси покладають відповідальність за кризу в економіці на президента Аляксандра Лукашенка та його уряд. Про це свідчать результати соціологічного дослідження оприлюднені Незалежним інститутом соціально-економічних і політичних досліджень (НСЕПІ).На думку 41% опитаних білорусів, головним винуватцем нинішньої кризи є президент, 39,1% респондентів покладають відповідальність на уряд, 11,5% - на опозицію, 10,9% - на Європу, 7,5% - на Росію.

Білоруські соціоло ... Читати далі »

Читати далі...



В Україну повертаються морози, а деяких регіонах знову почнуться снігопади. Український гідрометеорологічний центр прогнозує похолодання 3-10 січня. Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

7-9 січня Гідрометцентр прогнозує посилення морозів, температура вночі знизиться до -3...-8 градусів, у північних і центральних областях в окремі ночі до -10...-15 градусів.

А найближчі дні, за його словами, 3 січня очікується мокрий сніг у західних і північних областях країни, температура вночі становитиме -2. ... Читати далі »

Читати далі...



Об'єднати Новий рік і Різдво Христове озвучив протодиякон Андрій Кураєв (РПЦ - Росія). Відомий проповідник і місіонер протодиякон Андрій Кураєв пропонує перенести святкування православного Різдва з 7 на 1 січня. Професор Московської духовної академії вважає, що саме в такий спосіб слід підкреслити, з чого саме стартувала "наша ера".

Існуючий порядок він назвав "нелогічним" і "трохи дивним".

Крім того, Кураєв підкреслив, що на даний момент в Росії "основна енергія" йде на святкування Нового року, і на Різдво її "залишається зовсім небага ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 3 січня.

Події:

1431 — Бургундський герцог продав за 10 000 франків Жанну Д'Арк, захоплену в полон внаслідок зради, єпископові Кошону, який діяв від імені англійського короля.
1521 — Папа Римський Лев Х відлучив від римо-католицької церкви релігійного реформатора Мартіна Лютера за публікацію 95 те ... Читати далі »

Читати далі...



З нового року українцям видадуть біометричні паспорти. Біометричні паспорти в Україні почали діяти з 1 січня 2013 року.

Паспорт міститиме вмонтований чіп із біометричною інформацією: фото людини, відбитки пальців та інформацію про громадянина, що міститься в діючому паспорті. За бажанням в біометричний паспорт може бути включено додаткову інформацію.

Водночас інформація біометричних паспортів вноситься до Єдиного державного демографічного реєстру - це електронна інформаційно-телекомунікаційна система, при ... Читати далі »

Читати далі...



Зомбування українців російськими зірками шоу-бізу. Українське ТБ при зустрічі Нового року не відрізняється оригінальністю – впродовж років і років вітчизняного глядача годують російськими зірками шоу-бізу, «Блакитними вогниками» з Шабаловки та мюзиклами, здебільшого російського виробництва.

Якщо хтось із любителів ТБ і планував зустрічати 2013-й рік з телевізійним фоном, то мав бути готовий до неприємного сюрпризу – провідні канали країни окупували другосортні продукт північного братнього народу. Українців р ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Середа, 08.05.2024  11:37
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору