Субота, 27.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
37. Яр-весна - наш отець і мати: хто не посіє - не буде збирати.
смайлик20. Не той урожай, що на полі, а той, що в коморі.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 17 18 »

Фракція ВО Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" ставитиме питання про кримінальну відповідальність голови НБУ у зв'язку зі зникненням частини золотовалютних фондів держави, якщо ці факти підтвердяться. Про це під час обговорення питання про звільнення з посади голови НБУ Сергія Арбузова заявив заступник керівника фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Олексій Кайда.
< ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1046 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Розслідування, во, діяльності, вимагає, фракція, Арбузова., свобода">Розслідування, во, діяльності, вимагає, фракція, Арбузова., свобода | Комментарии (0)


Сер Елтон Джон став вдруге татком. 65-річний британський співак Елтон Джон і його цивільний чоловік Девід Ферніш стали батьками вдруге. Стать дитини та інші подробиці не уточнюються.

Раніше повідомлялося, що матір'ю новонародженої дитини може стати та жінка, що виносила для пари їх першу дитину.

"Елтон і Девід люблять цю жінку як сестру і вдячні їй на все життя. Природно, вона отримала гарну винагороду. Але її особистість залишиться в таємниці", - повідомило джерело, близьке до пари. ... Читати далі »

Читати далі...

Культура | Просмотров: 853 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Джон, Сер, став, татком., Елтон, вдруге">Джон, Сер, став, татком., Елтон, вдруге | Комментарии (0)


На 41-му році життя помер видатний український науковець-кібернетик. Сьогодні, 10 січня, після важкої тривалої хвороби на 41 році життя помер видатний український науковець-кібернетик, доктор технічних наук, професор Павло Іванович Федорук, Академік Академії технологічних наук України, проректор з питань науки Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника.

Народився Павло Іванович 15 травня 1972 року в м. Львові. У 1994 році Павло Іванович закінчив фізико-математичний факультет ПНУ. У 2002 році йому була п ... Читати далі »

Читати далі...



Американська кіноакадемія визначилася з номінантами на ювілейний Американська Академія Кіномистецтв назвала претендентів на заповітну статуетку премії "Оскар". Імена номінантів оголосили актори Сет МакФерлейн і Емма Стоун.

У всіх основних категоріях - кращий фільм, режисура, акторська гра - побореться фільм режисера Девіда Рассела "Мій хлопець - псих".

Також кіноакадеміків в минулому році очікувано вразили стрічки "Лінкольн", "Знедолені", "Джанго звільнений" і "Ціль номер один".

Примітно, що в категорії "Кра ... Читати далі »

Читати далі...



Нове розслідування проти Саркозі. Суд Франції санкціонував проведення нового розслідування відносно колишнього президента країни: Ніколя Саркозі перевірять на причетність до розголошення даних про теракт в Карачі.

Предметом нового розслідування стала публікація у вересні 2011 року (в той момент Ніколя Саркозі займав пост президента) прес-релізу по так званій "справі Карачі", розслідуванні теракту в пакистанському місті Карачі, в результаті якого в травні 2002 року загинули в тому числі 11 гр ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1005 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Розслідування, Саркозі., проти, Нове">Розслідування, Саркозі., проти, Нове | Комментарии (0)


Назріває черговий мордобій. Депутати опозиційних фракцій заблокували трибуну українського парламенту в четвер.

Як повідомляє УНІАН, на даний час голова Верховної ради Володимир Рибак оголосив перерву.

Перед блокуванням трибуни голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк оприлюднив вимоги опозиції до парламентської більшості та керівництва парламенту.

Він зазначив, що першою вимогою є включити до порядку денного і розглянути питання про курс України на європейську інтеграц ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1049 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Черговий, мордобій., Назріває">Черговий, мордобій., Назріває | Комментарии (0)


11 січня Україну У п'ятницю, 11 січня погоду в Україні обумовлять атмосферні фронти. У більшості областей очікується сніг, дощ, хуртовини, налипання мокрого снігу. На дорогах України ожеледиця. Вітер південно-західний, південно-східний, 5-12 м/с. Про це повідомляє "Метеопрог".

Температура вночі підвищиться до 1-9 градусів морозу, вдень до 3 морозу-3 тепла, на півдні вночі 3 морозу-3 тепла, вдень 0-6 тепла; на Луганщині вночі 9-12 морозу вдень 3-7 морозу, в Криму вночі та вде ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1066 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:снігом., 11, Україну, січня, мокрим, засипле">снігом., 11, Україну, січня, мокрим, засипле | Комментарии (0)


Страсбурзький суд визнав незаконним звільнення Олександра Волкова з Верховного Суду і постановив поновити його. Європейський суд із прав людини у справі Олександра Волкова, колишнього судді Верховного Суду України, проти України одноголосно постановив сьогодні, що українська держава має поновити його на цій посаді за першої можливості.

Страсбурзький суд встановив, що його звільнення з посади 2010 року вчинило чотири порушення статті про право на справедливий розгляд справи і одне порушення статті Європейської конвенції з прав людини – про повагу до приватного й родин ... Читати далі »

Читати далі...



У Верховній Раді. Після прийняття присяги 12 грудня новообрані народні депутати запланували собі аж шість засідань – того ж таки 12-го, а відтак 13, 18 і 25 грудня, а ще 10 та 11 січня.

Могли б збиратися й частіше – але їхня добра воля була на те, аби скоротити собі марудне ходіння "під купол" та пролонгувати свята – від католицького Різдва починаючи та православним закінчуючи.

Втім, річ не тільки у вакаціях. Як зауважив політолог Дмитро Видрін, оскільки незаможних люд ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 960 | Добавил: Conualis | Дата: 10.01.2013| Теги:Верховній, Раді.">Верховній, Раді. | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 10 січня.

Події:

49 до н.е. — Юлій Цезар перетнув ріку Рубікон і розпочав похід на Рим. Його виступ став початком громадянської війни, в якій загинула Римська республіка. Вислів "перейти Рубікон" відтоді став крилатим.
1569 — у Люблінi розпочався сейм, присвячений питанням унії польської та литовсь ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Субота, 27.04.2024  04:58
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору