Пятниця, 26.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
33. Як терен квітнем забіліє - селянин ячмінь сіє.
смайлик34. Хто влітку спеки боїться, той зимою не має чим.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Архів матеріалів


« 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 »

Демографічні передумови соціальних конфліктів. Розмови про конфлікт поколінь і про радикалізм молоді ведуться практично з часів античних греків: в трагедіях про Едіпа, в комедіях Арістофана ми можемо легко простежити, як молоді оскаржують авторитет старших і повстають проти їх моралі. Конфлікт батьків і дітей практично завжди присутній в тій чи іншій мірі в кожній родині, в кожній епосі.

Але збіг молодіжного нетерпіння з цілями старших поколінь в загальний соціальний рух, який веде до повстання або револ ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1263 | Добавил: Conualis | Дата: 13.01.2013| Теги: | Комментарии (0)


Україна – одна з найбідніших європейських держав. Україна за рівнем купівельної спроможності громадян увійшла в дев'ятку найменш заможних європейських держав.

Про це свідчить дослідження міжнародної компанії GFK, яка проаналізувала можливі витрати в 2013 році в 42 європейських країнах.

Аналітики компанії підрахували, що в середньому кожен громадянин з цих держав витратить в 2013 році на оплату товарів і послуг 12,8 тис євро, в той час, як українці та жителі ще восьми держав, серед яких Білорусь і чле ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 13 січня.

В григоріанському календарі до кінця року залишається 352 дні.

Події:

1610 — Галілео Галілей відкрив четвертий супутник Юпітера, який згодом отримав назву Каллісто. Третій за величиною супутник у Сонячній системі, розміром приблизно з Меркурій.
... Читати далі »

Читати далі...



Ахметов звільнив шахтарів - членів незалежного профсоюзу. Міська влада, керівництво шахти, терком галузевої профспілки вугільників всіляко намагаються спотворити і надати нашій акції вигляд жалюгідної хуліганської витівки.

Про стан справ щодо протистояння між незалежною шахтарською профспілкою шахти «Червоний партизан» і компанією ТОВ ДТЕК на сьогоднішній день, розповів у своєму блозі голова профокома Незалежної профспілки міста Свердловська Костянтин Ільченко, передає Цензор.НЕТ.

"З одного боку, нам вдалося ... Читати далі »

Читати далі...



Вчора розібрав усю пошту, пише народний депутат від ВО "Свобода", Ігор Швайка, яка надійшла на моє ім'я до Верховної Ради. Майже половина - це привітання із набуттям статусу народного депутата та з новим роком і Різдвом від абсолютно незнайомих мені людей (починаючи від Януковича, Азарова, спілки вірмен України і закінчуючи депутатами від ПР). Одне запитання - навіщо витрачати купу часу та грошей, щоби вітати геть незнайомих тобі людей. Щоби що? 
Повернуся ... Читати далі »

Читати далі...



Британськими вченими визначено найпопулярнішу позу статевого акту для оргазму. Британські вчені знову порадували світ черговим відкриттям.
Мовляв, як би секс не починався, а закінчується він традиційно - практично в одній і тій же позі. Дослідники визначили, що секс для 78% партнерів закінчується в позі "чоловік зверху", а 21% партнерів закінчують статевий акт у позі "жінка зверху". А інші пари досягають оргазму в "боковій позі". ... Читати далі »

Читати далі...



Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 12 січня.

До кінця року у григоріанському календарі залишається 353 дні.

Події:

1722 — Імператор Росії Петро I заснував новий державний орган — прокуратуру. Першим генеральним прокурором Росії став Павло Ягужинський.
1898 — Відкрито телефонний зв'язок між ... Читати далі »

Читати далі...



Кому вигідне російське громадянство Депардьє? Потроху стихають емоції з приводу нового громадянства Жерара Депардьє, так що можна спробувати проаналізувати казус, а скоріше синдром (так як це системне явище - і я це далі покажу), пов'язаний з тим, що великий актор прийняв громадянство РФ.
З приводу Франції все просто і зрозуміло. Пропоную припинити істерики з приводу того, що це перший дзвіночок розвалу ЄС, показник впливу Кремля на європейську політику і так далі. Все це дурниці. Просто Франсуа Олланд не в ... Читати далі »

Читати далі...



Ганна Герман про можливий розпуск Ради. Нові парламентські вибори можуть змінити розклад сил у Верховній Раді не на користь опозиції. Так вважає радник Президента Ганна Герман, повідомляє Gazeta.ua.

"Опозиція проводить деструктивну роботу. Вони не знають регламенту, не знають законів. Такий парламент не має майбутнього. Я зрозумію, якщо люди не будуть це толерувати і будуть вимагати розпустити такий парламент. Це ж неможливо так працювати в такій ситуації", - вважає вона.

Герман наголосила, ... Читати далі »

Читати далі...

Політика | Просмотров: 1173 | Добавил: Conualis | Дата: 11.01.2013| Теги:розпуск, Можливий, ради., герман, про, Ганна">розпуск, Можливий, ради., герман, про, Ганна | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 11 січня. До кінця року залишається 354 дні.

Свята:

Всесвітній день "дякую".

Події:

1569 — Перша згадана в історії лотерея в Англії. Відбулася в будівлі собору Св. Павла ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Пятниця, 26.04.2024  16:39
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору