Зареєстрованих на сайті: Всього: 379 Нових за місяць: 0 Нових за тиждень: 0 Нових вчора: 0 Нових сьогодні: 0 З них Адміністраторів: 2 Модераторів: 1 Провірених: 6 Користувачів: 362 З них Хлопців: 153 Дівчат: 226
Здавна у різних країнах світу людям відомі
тонізуючі та цілющі властивості сквашеного молока. Найдавнішими з
відомих нині кисломолочних напоїв є кумис і кефір. Перші документальні
відомості про кумис знаходимо в «Історії греко-перських воєн» Геродота,
написаній в 470 р. до н.е. У «Літописі Іпатіївського монастиря» 1182 р.
є епізод, коли половецька варта, сп'янівши від кумису, не помітила
втечі полоненого князя Ігоря Сіверського.
Чи завжди ми ставимося до хліба так, як він того
заслуговує? Купуючи хліб, в жодному разі не слід класти його з іншими
продуктами - овочами, м'ясом, рибою, піддаючи себе небезпеці інфекції,
загортати в газету, "збагачуючи" його друкарською фарбою. Хліб потрібно
покласти в чистий поліетиленовий пакет, бажано окремо чорний і білий.
- Тримати хліб без упаковки не рекомендується, оскільки він легко
вбирає своєю поверхнею вологу, пил, сторонні запахи, мікроорганізми.
На сучасній кухні глиняні горщечки виглядають майже екзотично, а страви в горщиках викликають асоціації з гарними ресторанами.
Але ж колись майже всі страви української кухні готували у горщиках.
Поєднання багатьох компонентів - дивних природних якостей глини,
товстих стінок горщика, рівномірного жару печі – складається в
унікальну технологію приготування страв - томління.
Ця технологія
приготування страв у горщечках відрізняється дуже дбайливим ставленням
до продуктів, зберігає вітаміни й мінеральні речовини краще, ніж при
будь-якому іншому способі готування.
Запропонована сапа дозволяє підвищити міцність,
довговічність та експлуатаційні зручності знаряддя при спрощених
конструкції та технології виготовлення.
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.