Субота, 21.12.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
смайлик
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Поради господарю [12]
Поради для господині [74]
Поради для дітей [49]
Здоров'я та краса [21]
Сад та город [12]
Ремонт та будівництво [1]
Все по дому [6]
Сім'я та відносини [12]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » Статті » Господарик » Поради для господині

У категорії матеріалів: 74
Показано матеріалів: 65-72
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9 10 »
Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Реклама
Кому корисні, а кому шкідливі фрукти… Взимку та на початку весни, коли організму не вистачає вітамінів, багато хто намагається їх поповнити за допомогою фруктів. Але залежно від того, які хронічні хвороби непокоять людину, можна визначити корисний чи небезпечний фрукт для організму.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 2525 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

Гарбуз покращить роботу серця і колір обличчя Гарбуз у нас переважно сприймають як кормову культуру. Це вельми несправедливо і щодо самого овоча, і щодо нашого здоров’я, адже гарбуз – справжня скарбниця корисних речовин. Звичайно, є різні сорти гарбуза, і не кожен вам смакуватиме. Але якщо побачите на базарі гарбуз із дуже яскравою і не дуже щільною м’якоттю, тонкою шкіркою, обов’язково купуйте, їжте і лікуйтеся.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 3170 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

Як уберегти шкіру від холоду

В кінці зими все частіше доводиться ловити себе на думці, як добре було б зняти оберемок одягу й дати тілу подихати. Тим часом тіло, сховане під купою тканини, вимагає турботи і догляду не менше, ніж обличчя.

     Взимку шкіра практично не дихає.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 1781 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

Тріщини на губах Напевно, кожний з нас хоч у раз у житті зіштовхувався з такою проблемою як тріщини на губах. Особливо актуальною стає ця проблема в холодну пору року, коли за вікном вітер або мороз. Кожен з нас бореться із цією проблемою по-своєму - хтось перед виходом на вулицю, поверхню губ покриває шаром крему, хтось закутує лице шарфом. У більшості випадків ці методи не дають позитивних результатів.

Тому, саме цій проблемі я хочу приділити сьогодні увагу, а саме - розповісти, від чого на губах з'являються тріщини, що потрібно робити, аби ваші прекрасні губи завжди виглядали привабливими та молодими!

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 1943 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

Як зберегти свіжість і красу букета?

Напевно всім відома ситуація, коли дарований розкішний букет квітів буквально на очах починає в'янути і вже через декілька годин вимагає "реанімації". 

     Ось декілька порад, як довше зберегти букет у всій його красі і свіжості.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 2475 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

Корисні властивості кефіру Здавна у різних країнах світу людям відомі тонізуючі та цілющі властивості сквашеного молока. Найдавнішими з відомих нині кисломолочних напоїв є кумис і кефір. Перші документальні відомості про кумис знаходимо в «Історії греко-перських воєн» Геродота, написаній в 470 р. до н.е. У «Літописі Іпатіївського монастиря» 1182 р. є епізод, коли половецька варта, сп'янівши від кумису, не помітила втечі полоненого князя Ігоря Сіверського.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 2196 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

ХЛІБ СМАЧНИЙ НАВІТЬ ЧЕРСТВИМ  Чи завжди ми ставимося до хліба так, як він того заслуговує? Купуючи хліб, в жодному разі не слід класти його з іншими продуктами - овочами, м'ясом, рибою, піддаючи себе небезпеці інфекції, загортати в газету, "збагачуючи" його друкарською фарбою. Хліб потрібно покласти в чистий поліетиленовий пакет, бажано окремо чорний і білий.
     - Тримати хліб без упаковки не рекомендується, оскільки він легко вбирає своєю поверхнею вологу, пил, сторонні запахи, мікроорганізми.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 2425 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)

Їжа вгорщику На сучасній кухні глиняні горщечки виглядають майже екзотично, а страви в горщиках викликають асоціації з гарними ресторанами. 
     Але ж колись майже всі страви української кухні готували у горщиках. 
     Поєднання багатьох компонентів - дивних природних якостей глини, товстих стінок горщика, рівномірного жару печі – складається в унікальну технологію приготування страв - томління.
Ця технологія приготування страв у горщечках відрізняється дуже дбайливим ставленням до продуктів, зберігає вітаміни й мінеральні речовини краще, ніж при будь-якому іншому способі готування.

Читати далі...

Поради для господині | Просмотров: 2381 | Добавил: Oliver81 | Дата: 29.12.2009| Теги: | Комментарии (0)


1-8 9-16 ... 49-56 57-64 65-72 73-74
Профіль
Субота, 21.12.2024  18:49
no_avatar
Гость,
ми раді вас бачити.

Мій профільВи зайшли як: Гость
ГрупаГрупа: Незнайомець
ЖінкаЧоловікСтать:
Зареєстрований на сайтіНа сайті: днів
користувачТи користувач № 0
Особисті повідомленняОсобистих повідомлень:
Ваш IРВаш IР: 3.135.215.249
БраузерБраузер:

Додати:


Додати зображення Додати статтю Додати новину Інформація про додавання Вихід
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору