Зареєстрованих на сайті: Всього: 379 Нових за місяць: 0 Нових за тиждень: 0 Нових вчора: 0 Нових сьогодні: 0 З них Адміністраторів: 2 Модераторів: 1 Провірених: 6 Користувачів: 362 З них Хлопців: 153 Дівчат: 226
Взимку та на початку весни, коли організму не
вистачає вітамінів, багато хто намагається їх поповнити за допомогою
фруктів. Але залежно від того, які хронічні хвороби непокоять людину,
можна визначити корисний чи небезпечний фрукт для організму.
Гарбуз у нас переважно сприймають як кормову
культуру. Це вельми несправедливо і щодо самого овоча, і щодо нашого
здоров’я, адже гарбуз – справжня скарбниця корисних речовин. Звичайно,
є різні сорти гарбуза, і не кожен вам смакуватиме. Але якщо побачите на
базарі гарбуз із дуже яскравою і не дуже щільною м’якоттю, тонкою
шкіркою, обов’язково купуйте, їжте і лікуйтеся.
В кінці зими все частіше доводиться ловити себе на
думці, як добре було б зняти оберемок одягу й дати тілу подихати. Тим
часом тіло, сховане під купою тканини, вимагає турботи і догляду не
менше, ніж обличчя.
Напевно, кожний з нас хоч у раз у житті
зіштовхувався з такою проблемою як тріщини на губах. Особливо
актуальною стає ця проблема в холодну пору року, коли за вікном вітер
або мороз. Кожен з нас бореться із цією проблемою по-своєму - хтось
перед виходом на вулицю, поверхню губ покриває шаром крему, хтось
закутує лице шарфом. У більшості випадків ці методи не дають позитивних
результатів.
Тому, саме цій проблемі я хочу приділити сьогодні увагу, а
саме - розповісти, від чого на губах з'являються тріщини, що потрібно
робити, аби ваші прекрасні губи завжди виглядали привабливими та
молодими!
Здавна у різних країнах світу людям відомі
тонізуючі та цілющі властивості сквашеного молока. Найдавнішими з
відомих нині кисломолочних напоїв є кумис і кефір. Перші документальні
відомості про кумис знаходимо в «Історії греко-перських воєн» Геродота,
написаній в 470 р. до н.е. У «Літописі Іпатіївського монастиря» 1182 р.
є епізод, коли половецька варта, сп'янівши від кумису, не помітила
втечі полоненого князя Ігоря Сіверського.
Чи завжди ми ставимося до хліба так, як він того
заслуговує? Купуючи хліб, в жодному разі не слід класти його з іншими
продуктами - овочами, м'ясом, рибою, піддаючи себе небезпеці інфекції,
загортати в газету, "збагачуючи" його друкарською фарбою. Хліб потрібно
покласти в чистий поліетиленовий пакет, бажано окремо чорний і білий.
- Тримати хліб без упаковки не рекомендується, оскільки він легко
вбирає своєю поверхнею вологу, пил, сторонні запахи, мікроорганізми.
На сучасній кухні глиняні горщечки виглядають майже екзотично, а страви в горщиках викликають асоціації з гарними ресторанами.
Але ж колись майже всі страви української кухні готували у горщиках.
Поєднання багатьох компонентів - дивних природних якостей глини,
товстих стінок горщика, рівномірного жару печі – складається в
унікальну технологію приготування страв - томління.
Ця технологія
приготування страв у горщечках відрізняється дуже дбайливим ставленням
до продуктів, зберігає вітаміни й мінеральні речовини краще, ніж при
будь-якому іншому способі готування.
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.