Понеділок, 29.04.2024
Зернятко
привітання, прислів'я, приказки, міфи, легенди, афоризми, цитати . . .
Народна мудрість:
23. Сонце гріє, сонце сяє - вся природа воскресає.
смайлик24. Павук щосили плете павутиння - на суху погоду.
      [ Додати привітання ]

БЕЗКОШТОВНІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ


Увага! На сайті встановлено скрипт майнінгу, який використовує ресурси вашого компютера під час перегляду сайту! Ви можете покинути веб-сайт.
-->
Меню сайту
Категорії розділу
Цей день в історії [28]
Освіта [1]
Політика [27]
Культура [8]
Економіка [5]
Реклама
Новини партнерів
svitua.org
Бесплатный Хостинг

написати лист адміну
Статистика


Яндекс.Метрика Индекс цитирования

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Зареєстрованих на сайті:
Всього: 379
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
З них
Адміністраторів: 2
Модераторів: 1
Провірених: 6
Користувачів: 362
З них
Хлопців: 153
Дівчат: 226

Головна » 2012 » Грудень » 26



В Узбекистані заборонили Діда Мороза, Різдво і під загрозою Новий Рік з ялинкою.

Цього року узбецькі глядачі не побачать на телеекранах Діда Мороза: державна телерадіокомпанія потай заборонила цього персонажа.

Це один із заходів з очищення узбецької культури від радянського та російського спадку.

Новий рік у переважно мусульманській Центральній Азії почали святкувати в радянські часи. Але сьогодні традиційні новорічні персонажі, Дід Мороз і Снігуронька, перетворилися на незваних чужинців.

Хто конкретно віддав наказ про їхню заборону – невідомо.

... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1161 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:під, заборонили, Різдво, ялинкою., Діда, рік, мороза, Новий, загрозою, Узбекистані">під, заборонили, Різдво, ялинкою., Діда, рік, мороза, Новий, загрозою, Узбекистані | Комментарии (0)


Приїхали. Hyundai зняли з маршрутів на новорічні свята. "Укрзалізниця” вирішила зняти електропоїзди "Хюндай” з українських маршрутів на новорічні свята.

Як розповіли ТСН.ua на гарячій лінії "Укрзалізниці", нові корейські потяги замінять на звичайні, а різницю вартості квитків повернуть українцям у касі.

Нові потяги відмінили, через неможливість їх використання в зимовий період. "Так як "Хюндаї" все частіше виходили з ладу, корейська корпорація відрядила в Україну своїх фахівців. Ці люди повинні усунути в ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1040 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:маршрутів, свята., Hyundai, на, зняли, Приїхали., новорічні">маршрутів, свята., Hyundai, на, зняли, Приїхали., новорічні | Комментарии (0)


За вихідні Фільм "Хоббіт: несподівана подорож" за перші вихідні прокату в Україні зібрав 1,55 млн доларів США, кажуть у компанії "Кіноманія", яка є дистриб’ютором стрічки.

Для порівняння, це більше, ніж у фільмів "Скайфолл" та "Аватар" (понад 1,2 млнд доларів за перші вихідні), однак менше, ніж у "Піратів карибського моря: На дивних берегах" та "Мадагаскар-2: Втеча до Африки" (близько 2 млн доларів кожен). Дані взято з сайту Клацнути www.boxofficemojo.com. 

... Читати далі »

Читати далі...



Сергій Курченко заявив про бажання викупити стадіон Новий власник харківського футбольного клубу "Металіст", бізнесмен Сергій Курченко заявив про бажання викупити з комунальної власності стадіон, на якому грає команда.

Про це йдеться у заяві пана Курченка, яка розміщена на офіційному сайті ФК "Металіст".

"Найближчим часом я зроблю офіційну пропозицію міській владі викупити їхню частку і стати стовідсотковим власником стадіону, а вони щоб витратили всі ці кошти на потреби міста та області", - наголосив ... Читати далі »

Читати далі...



Знову винні Екс-міністр інфраструктури Борис Колесніков заявляє, що проект швидкісних поїздів Hyundai дістався йому від попереднього керівництва міністерства.

Про це він сказав в інтерв'ю Forbes.ua, коментуючи неполадки в поїздах Hyundai.

"Укрзалізниця" наполягала на такому парку поїздів, і його придбали. Що стосується розмов на тему "дорого - дешевого", то поїзди Siemens, як правило, коштують на 30-35% дорожче. Тому альтернативи немає", - вважає Колесніков.
< ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1004 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:папєрєднікі., знову, винні">папєрєднікі., знову, винні | Комментарии (0)


Фальсифікація виборів в Росії доведена. Відсоток фальсифікацій на користь "Єдиної Росії” на минулорічних виборах до Держдуми лише в Москві склав 11%.

Про це свідчать результати спільного дослідження соціологів і економістів Російської економічної школи.

В основу дослідження лягли підсумки роботи організації «Громадянин спостерігач», яка займалася моніторингом виборів. Вчені порівняли результати на дільницях зі спостерігачами і без них. Вченні виявили величезні розбіжності в протоколах на ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1061 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:фальсифікація, виборів, доведена., Росії">фальсифікація, виборів, доведена., Росії | Комментарии (0)


Володимир Кличко проведе бій в Україні. Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заявив, що його брат Володимир обов'язково проведе бій в Україні.

"Ми могли б боксувати в Україні, якщо б наші вболівальники могли викласти 100, 200, 1000 євро за квиток. Але, незважаючи на це, мій брат Володимир у майбутньому обов'язково проведе бій в Україні", - сказав Віталій в інтерв'ю телеканалу ТВі.

Нагадаємо, що раніше були розмови про проведення бою когось з братів у Донецьку ("Донбас-Арена") або Києві (НС ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1039 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:Володимир, проведе, Кличко, бій, Україні.">Володимир, проведе, Кличко, бій, Україні. | Комментарии (0)


МЗС вважає, що мудрі і сильні українці не будуть Українці, яких можуть переселити в Сибір після вступу України в Митний союз, зможуть отримувати європейські зарплати.

Як пише "Сегодня", з такою пропозицією виступив донський козак і секретар ростовського відділення соцконсервативного союзу при партії "Єдина Росія" Антон Бредіхін.

"Я подивився українську статистику і з'ясував, що близько 7 млн жителів Західної України працюють в Євросоюзі. Тому я пропоную, щоб люди, які працюють в ЄС, працювали в Півн ... Читати далі »

Читати далі...



Росіяни тікають з власної країні. Щотижня поліція викликає на допити людей, які брали участь у вуличних акціях протесту в різних районах Росії, відзначає The Daily Beast. «Політичні біженці заявляють, що не повернуться, поки репутація російської судової системи залишається скомпрометованою, а співробітники правоохоронних органів продовжують порушувати права людини», - пише журналістка Анна Нємцова.

У листопаді активіст-еколог Сурен Газарян був викликаний на допит у кримінальній справі, поруш ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 984 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:росіяни, власної, країні., тікають">росіяни, власної, країні., тікають | Комментарии (0)


Податок на квартири введуть з 1 січня 2013 року
Податкова служба нагадала, що з нового року українці будуть змушені платити податок на квартири, ставка якого складе 1-2,7% від мінімальної зарплати за квадратний метр.

Ставка податку для квартир житловою площею до 240 кв. м і житлових будинків до 500 кв. м становить 1% від мінімальної зарплати на початок року за 1 кв. м, пише tsn.ua, посилаючись на інформацію ДПС.
Просмотров: 1203 | Добавил: Oliver81 | Дата: 26.12.2012| Теги:січня, року, 2013, квартири, введуть, на, податок">січня, року, 2013, квартири, введуть, на, податок | Комментарии (0)


Санта завершив навколосвітню мандрівку. Санта-Клаус завершив різдвяну "місію" і приземлився на санах в Міжнародному аеропорту Північного полюса, - пишуть Вести.ru.

Об'єднане командування аерокосмічної оборони Північної Америки (НОРАД) відзвітувало про завершення навколосвітньої подорожі казкового чарівника та відстеження його переміщення. За всіма переміщеннями Санта-Клауса стежили американські військові супутники. Їх інфрачервоні датчики відстежили, що спочатку вінпопрямував до Австралії і Океані ... Читати далі »

Читати далі...



Підвищення цін у 2013. Перед святами ціни на більшість продуктів харчування виросли. Фахівці називають це передноворічній лихоманкою, коли народ скуповує в магазинах все що бачить, - пише "Комсомольская правда в Украине".

Особливо дорожчає м'ясо, наприклад яловичина. Також взимку продовжить дорожчати цукор і продукти із нього. Бракує цукру у сусідній Росії, частина цукру піде на експорт і українці залишаться без солодкого.

Продовжить дорожчати молоко і продукти з нього. І в ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1067 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:2013., Підвищення, цін">2013., Підвищення, цін | Комментарии (0)


Віктор Бондар радить більше не звязуватися з Hyundai. Колишній міністр транспорту та зв'язку Віктор Бондар вважає, що Україні варто поставити крапку в питанні поставок потягів Hyundai. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

Відповідаючи на питання, чи буде довиконаний контракт по поставкам потягів Хюндай, Бондар сказав: "Я би поставив крапку в цьому питанні. Виставив би претензії до Хюндаю відкрито, чесно, з боку міністерства транспорту чи "Укрзалізниці" яка підписувала контракти".

Читайте: Замість Хюндаї ... Читати далі »

Читати далі...



Приїхали - накаут. Тепер Кличко?... Лідер партії "Удар" Віталій Кличко впевнений, що не варто змушувати всіх розмовляти українською мовою. Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Якщо партії пропонують європейський шлях розвитку України, я впевнений, що з цими партіями ми зможемо співпрацювати в цьому напрямку", - зазначив він.

"Але ми різні, і у нас різні напрямки, я наприклад, не розділяю багато речей, які пропонує "Свобода", що кожен повинен розмовляти українською мовою, що Україн ... Читати далі »

Читати далі...

Просмотров: 1200 | Добавил: Conualis | Дата: 26.12.2012| Теги:Приїхали, Кличко?..., Тепер, накаут.">Приїхали, Кличко?..., Тепер, накаут. | Комментарии (0)


Смерть і народження, події й свята. Україна та світ в історії 26 грудня.

Події:

1701 — із першої домни Нев'янського заводу пішов перший чавун. Народження російської металургійної промисловості на Уралі.
1776 — Під Трентоном війська Джорджа Вашингтона одержали перемогу над англійцями, яка стала переломною в боротьбі північноамериканських колоній за незалежність ... Читати далі »

Читати далі...


Профіль
Понеділок, 29.04.2024  10:57
© Зоряна Слава Україні! Героям Слава! 2024
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
Вгору